Wimperserum voor geverfde wimpers

Lange, donkere en volle wimpers laten de ogen groter en daardoor mooier lijken. Make-up producten zoals mascara helpen om dit effect te verkrijgen. Door de wimpers te verven kunnen lichte wimpers een mooie zwarte of donkerbruine kleur krijgen. Het nadeel hiervan is echter dat het effect snel voorbij is, omdat de wimpers snel uitvallen.

GrandeLash wimperserum verzorgt de wimpers, zodat het effect langer blijft. GrandeLash legt uit over de fases van de haargroei, het verven van de wimpers en de voordelen daarbij van het gebruik van een wimperserum.

 

Fases van wimpergroei

Haren, en dus ook wimpers, groeien in drie fasen: anageen, catageen en telogeen. In de eerste fase, anageen, groeien de wimpers actief. Dit duurt iets langer dan een maand, een kortere periode dan waarin de haren op het hoofd groeien. Dit verklaart waarom wimpers korter zijn dan hoofdharen. Niet alle haartjes zitten tegelijk in dezelfde fase, 60-80% van de wimpers zit in de anagene fase. In de tweede fase stoppen de haren met groeien en in de derde fase vallen ze uit.

 

Wimpers verven

Bij het verven van de wimpers wordt de verf vanaf de aanzet tot de puntjes op de wimpers aangebracht. Men kan dit laten doen bij een schoonheidsspecialist die hiervoor heeft geleerd, maar het is ook goed mogelijk om de wimpers zelf te verven. De wimpers worden door het verven donkerder, maar niet voller of langer. GrandeMascara kan wel zorgen voor ogenschijnlijk langere en vollere wimpers. Door GrandePrimer te gebruiken, worden de wimpers nog voller.

 

Wimperserum

GrandeLash wimperserum verzorgt de wimpers, waardoor het effect van het wimpers verven langer zichtbaar blijft. Lees ook onze andere tips voor gezonde en lange wimpers.