Serum


Serum

Om het haar goed te beschermen en een extra boost te geven, is een haarmasker ideaal. Die reinigt de hoofdhuid met natuurlijke ingrediënten en voedt het haar intensief. Heeft u echter een specifiek haarprobleem, dan kan een haarserum een fijne oplossing zijn. Heeft u bijvoorbeeld last van pluizig haar of erg droog haar? Een haarserum dringt diep door in de haren en zorgt niet alleen voor een goede vochtbalans, maar maakt het haar ook zachter en gladder.

Haarserums voor alle haartypen

Als het haar net even een steuntje in de rug kan gebruiken, kunt u naast een verzorgende shampoo en conditioner een haarserum gebruiken. Een serum focust zich direct op het haarprobleem dat u heeft, of het nu breekbaar haar is of bijvoorbeeld erg fijn haar. Het haarserum van Grande Cosmetics in ons assortiment, GrandeHair, is een erg fijn product als u last heeft van uitgedunde plekken of broos haar dat snel breekt. Met slechts de pipet kunt u de plekken die u behandeld wilt hebben aanpakken. 

Haarserum voor haarproblemen

Op dit moment hebben we haarserums in ons assortiment die zich specifiek richten op broos en breekbaar haar. Deze serums helpen de gezondheid van het haar te verbeteren en de natuurlijke glans en volume van je haar te vergroten. Binnenkort gaan we ons assortiment verder uitbreiden met haarverzorgingsproducten van meerdere merken, dus houd zeker onze website in de gaten en abonneer u op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste producten.

Groothandel haarserums  voor professionals

Lijkt het u interessant om één of meerdere producten uit de beauty webshop van Esthetic Health aan te bieden aan uw klanten? Bekijk dan de mogelijkheden om partner en reseller te worden. Als u een kapsalon, schoonheidssalon of andere beauty business heeft dan kunt u in de webshop van Esthetic Health haarserums voor de groothandel vinden. Het streven van Esthetic Health is om iedere keer weer nieuwe merken aan het assortiment te blijven toevoegen, zodat u een almaar groeiende keuze heeft uit diverse beautymerken.