2.0ml RevitaLash Ultimate Lash Trio

2.0ml RevitaLash Ultimate Lash Trio

€79,00
3.5ml RevitaLash Ultimate Lash Trio

3.5ml RevitaLash Ultimate Lash Trio

€109,00
RevitaLash® Total Lash Mini Kit

RevitaLash® Total Lash Mini Kit

€60,00
2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

€79,00
3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

3.5ml RevitaLash® Advanced wimperserum

€109,00

Wimpers

Vollere en langere wimpers krijgen, dat wil iedereen wel. Er zijn daarom al talloze mascara’s en primers op de markt die beloven extra lengte en volume aan de wimpers te geven. Door een formule op de wimpers aan te brengen worden de wimpers dikker en zien ze er daardoor volumineuzer uit. Naast deze producten zijn er echter ook wimperserums, wimperverzorgingsproducten die helpen de conditie en gezondheid van de wimpers te verbeteren waardoor ze minder snel af kunnen breken en er dus voller en langer uit gaan zien.

Wimpers er langer uit laten zien

Lange wimpers krijgen? Naast de bekende make-up producten als mascara en eyeliner om de ogen meer te laten spreken, is er ook het wimperserum. De formule van het wimperserum van RevitaLash concentreert zich op het verbeteren van de flexibiliteit en het verminderen van broosheid en breekbaarheid van de wimpers, waardoor ze minder snel af kunnen breken door invloeden van buitenaf. Door het wimperserum gaan de wimpers er langer uitzien, waardoor u een intensere oogopslag krijgt. Met de Volumizing Mascara en Defining Eyeliner maakt u de look helemaal af!

Wimpers er voller uit laten zien

Volle wimpers krijgen kunt u bereiken door een goede mascara en wimper primer te gebruiken. Echter, het uiterlijk van uw wimpers valt of staat toch bij de gezondheid van uw wimperharen. Om de conditie van de wimpers te verbeteren kunt u het wimperserum van RevitaLash gebruiken. Dit serum bevat het wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde BioPeptin Complex, dat helpt om de conditie van de wimpers te verbeteren en zich richt op de broosheid en breekbaarheid van de wimpers. Naast een wimperserum hebben wij ook een wenkbrauwserum van RevitaLash in ons assortiment, dat zich richt op de gezondheid van de wenkbrauwen.

Wimperserum groothandel

Esthetic Health is tevens een wimperserum groothandel. Bent u eigenaar of inkoper van een salon, spa of winkel en wilt u het wimperserum graag aanbieden aan uw klanten? Of heeft u een ander make-up of verzorgingsproduct gezien dat u graag aan uw assortiment toe zou willen voegen? Registreer u dan nu gratis en vrijblijvend op onze partner en reseller worden-pagina. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een informatiepakket met alle mogelijkheden.