Close

Wimperserum RevitaLashWimperserum RevitaLash

Wimperserum RevitaLash kopen? Een wimperserum kopen doe je niet zomaar. Hoewel wimperserums inmiddels bij een groot publiek bekend zijn, geeft niet ieder serum hetzelfde resultaat. Omdat iedereen graag vollere en langere wimpers wil krijgen, brengen fabrikanten het ene na het andere ‘wimperserum’ uit. Er zijn echter maar zelden wimperserumformules die ook de beloofde langere en vollere wimpers waar kunnen maken.

Een wimperserum kopen, waar moet je op letten?

Belangrijk bij het kopen van een wimperserum is om te kijken naar de focus van het product. Een wimperserum moet zich richten op de conditie en de gezondheid van de wimperharen, waardoor ze minder snel af kunnen breken en er dus voller en langer uit gaan zien. Het wimperserum RevitaLash is daar een perfect voorbeeld van. Je kunt het wimperserum van RevitaLash kopen in onze webshop of bij een van onze verkooppunten

Er zijn natuurlijk al talloze mascara’s en primers op de markt die beloven extra lengte en volume aan de wimpers te geven. Door een formule op de wimpers aan te brengen worden de wimpers dikker en zien ze er daardoor volumineuzer uit. Deze producten richten zich echter niet op de gezondheid van de wimperharen zelf. Daar is het wimperserum van RevitaLash voor.

Wimperserums voor langere wimpers

Als je een wimperserum wilt kopen om langere wimpers te krijgen, zit je bij RevitaLash goed. De formule van het wimperserum van RevitaLash concentreert zich op het verbeteren van de flexibiliteit en het verminderen van broosheid en breekbaarheid van de wimpers, waardoor ze minder snel af kunnen breken door invloeden van buitenaf. Als je het wimperserum wilt kopen, neem dan zeker een kijkje bij onze verkooppunten. Door het wimperserum gaan de wimpers er langer uitzien, waardoor je een intensere oogopslag krijgt. Met de Volumizing Mascara en Defining Eyeliner maak je de look helemaal af!

Wimperserum RevitaLash voor vollere wimpers

Volle wimpers krijgen kun je bereiken door een goede mascara en wimper primer te gebruiken. Echter, het uiterlijk van je wimpers valt of staat toch bij de gezondheid van de wimperharen. Om de conditie van de wimpers te verbeteren kan het wimperserum RevitaLash toegevoegd worden. Dit serum bevat het wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde BioPeptin Complex, dat helpt om de conditie van de wimpers te verbeteren en zich richt op de broosheid en breekbaarheid van de wimpers. RevitaLash heeft echt patent op dit complex, waardoor andere wimperserummerken dit niet kunnen gebruiken in hun formules. Als er merken zijn die beweren dezelfde ingrediënten te hebben, klopt dat dus niet! Naast een wimperserum hebben wij ook een wenkbrauwserum van RevitaLash in ons assortiment, dat zich richt op de gezondheid van de wenkbrauwen.

Wimperserum RevitaLash kopen: pas op voor namaak!

Als je een RevitaLash wimperserum koopt, let dan goed op het verkooppunt. Is het een officieel erkend verkooppunt? Controleer dit altijd bij de officiële distributeur. Voor het RevitaLash wimperserum is dat Esthetic Health B.V. In ons overzicht met verkooppunten kun je een lijst vinden van alle salons en winkels die bij ons aangesloten zijn. Staat een salon of webshop hier niet tussen, dan heb je een grote kans dat je namaak-producten of producten over de datum aanschaft. Wees hier dus voorzichtig mee! Je kunt hier meer over lezen in de blog die we hebben geschreven over het herkennen van namaak make-up en hoe je ziet of je een nep RevitaLash wimperserum in handen hebt.

Wimperserum RevitaLash groothandel

Wilt u het RevitaLash wimperserum inkopen als salon? Esthetic Health is tevens een wimperserum groothandel. Als u eigenaar of inkoper bent van een salon, spa of winkel en het wimperserum wilt inkopen, kunt u dit eenvoudig via de website doen. Of heeft u misschien een ander make-up of verzorgingsproduct gezien dat u graag aan uw assortiment toe zou willen voegen? Registreer u dan nu gratis en vrijblijvend op onze partner en reseller worden-pagina. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een informatiepakket met alle mogelijkheden om het wimperserum van RevitaLash te kopen.