Shampoo


Shampoo

Een goede shampoo zorgt voor een goede reiniging, dé basis voor mooi en verzorgd haar. Omdat er ontzettend veel verschillende haartypes zijn (krullend, sluik, droog, vettig, gekleurd om maar een paar te noemen) is het streven van Esthetic Health om het haarverzorgingsassortiment uit te breiden met shampoos van kwaliteitsmerken voor alle haartypen. 

Shampoo aanbrengen

Shampoo aanbrengen kan iedereen natuurlijk wel, maar toch willen we een aantal tips meegeven zodat de werking van de shampoo optimaal is. Zorg dat de haren bijvoorbeeld echt goed nat zijn en masseer de shampoo met ronddraaiende bewegingen in (zo krijgt de hoofdhuid ook direct een massage, goed voor de doorbloeding en ontspanning). Laat de shampoo ook één tot twee minuten zitten zodat de actieve bestanddelen hun werk kunnen doen. Reinig het haar daarna grondig en breng een conditioner aan. 

Shampoo groothandel voor professionals

Esthetic Health wil voor zowel consumenten als professionals een interessant assortiment aan producten aanbieden. Mede daarom blijven wij op zoek naar kwalitatieve, exclusieve beauty merken om toe te voegen aan onze webshop. Bent u eigenaar van een kapsalon, winkel, parfumerie of andere beauty business? Esthetic Health is tevens een shampoo groothandel, bekijk de mogelijkheden om partner en reseller te worden van één of meerdere van onze merken.