Close

HaarHaar

Haarverzorging kopen in de beauty webshop van Esthetic Health betekent dat je kiest voor kwalitatieve verzorgingsproducten van bekende merken. Deze producten zijn zorgvuldig samengesteld met de beste ingrediënten. In onze webshop vindt u alleen producten waar wij volledig achter staan, omdat we ze zelf hebben uitgeprobeerd. Wat wij niet goed genoeg vinden komt daarom ook niet in de webshop. De haarverzorgingsproducten op Esthetic Health hebben niet alleen effect op het haar, maar ook op de hoofdhuid. Dankzij verzorgende ingrediënten wordt het haar diep gehydrateerd en gevoed en zorgt het ervoor dat het haar er sterker, gezonder maar ook voller en glanzender uitziet.

Shampoo en conditioner om te reinigen en verzorgen

Om de gezondheid van het haar te verbeteren is het belangrijk bij het begin te beginnen: een goede shampoo en conditioner. De shampoo in ons assortiment beschermt het haar en hydrateert het haar ook intensief, zodat breekbaarheid en broosheid van het haar verminderen. Hierdoor gaat het haar ook minder klitten waardoor het makkelijker te borstelen is. Een shampoo kunt u het beste combineren met een bijpassende conditioner, die het haar voedt en verzacht. De conditioner van ReGenesis bijvoorbeeld helpt de haarwortels te versterken en verbetert het haarvolume, waardoor het er voller en gezonder uit gaat zien. Of u nu kort haar heeft of lang haar, steil of krullend; in de webshop van Esthetic Health bieden we haarverzorgingsproducten aan voor diverse haartypen.

Haarbehandelingen

Naast een goede basisverzorging kan het haar soms iets extra’s nodig hebben. Heeft u bijvoorbeeld last van uitgedunde plekjes? Of wilt u graag dikker en voller haar krijgen? In de Micro-Targeting Spray en Foam zit het wereldwijd bekende BioPeptin ComplexTM, dat de flexibiliteit en de gezondheid van je haren verbetert, waardoor het er niet alleen sterker, maar ook glanzender en voller uit gaat zien. De spray is meer geschikt voor mensen met lang haar, terwijl de foam juist meer geschikt is voor mensen met kort haar.

Haarmaskers

In de webshop van Esthetic Health bieden we op dit moment ook een haarmasker van de ReGenesis-lijn aan, de Detox Hair and Scalp Masque. Dit haarmasker dringt tot diep in de haren door en verzorgt het haar en de hoofdhuid intensief. De plantaardige extracten en eiwitten verbeteren het volume en de glans van het haar en het masker heeft zowel reinigende als verzorgende eigenschappen.  

Haarverzorgingsproducten van bekende merken

In de beauty webshop van Esthetic Health kunt u haarverzorgingsproducten vinden van bekende merken, maar ook (nog) onbekende beauty merken waar we erg enthousiast over zijn. Denk aan de haarlijn van ReGenesis, onderdeel van het wereldwijd bekende merk RevitaLash. Deze haarverzorgingslijn concentreert zich op de aanpak van fijner en dunner wordend haar, en laat haar er gezonder, voller en glanzender uit zien. Voor haartips en inspiratie verwijzen we u graag naar ons beauty blog met tutorials en artikelen over haarverzorging, maar ook huidverzorging en make-up. Als u vragen heeft over onze beauty webshop of over een van onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via de telefoon of per email.