Close

ConditionerConditioner

Naast een goede shampoo om het haar te reinigen en te verzorgen, maakt de conditioner de verzorgende behandeling af. Door een conditioner te gebruiken wordt het haar niet alleen gladder, maar ook zachter en kunt u er makkelijker doorheen met een borstel of kam. Er zijn diverse conditioners voor het haar op de markt die ook allen verschillende werkingen hebben. Denk aan conditioners die zich concentreren op het beschermen van het haar tegen stijltangen en föhns, en conditioners die voor meer volume in het haar zorgen. Andere conditioners zorgen weer voor extra sluik en steil haar, of brengen juist de krullen beter in model.

Conditioner voor alle haartypen - ReGenesis conditioner

Het wereldwijd bekende merk RevitaLash oogstte veel lof met het revolutionaire wimperserum, dat de gezondheid van wimperharen kan verbeteren en ze er voller en langer uit kan laten zien. Nu is er naast een wimperserum en wenkbrauwserum ook een productlijn voor het hoofdhaar op de markt, ReGenesis. De conditioner van deze haarlijn concentreert zich op het diep hydrateren en verzorgen van het haar, waardoor het er niet alleen gezonder, maar ook volumineuzer uit ziet. Heeft u erg fijn of uitdunnend haar? Dan kunt u de conditioner gebruiken in combinatie met de Micro-Targeting Spray  of the Fast-Absorbing Foam. Deze producten bevatten hetzelfde BiopeptinComplex als het bekende wimperserum en laten de haren er voller en dikker uitzien. 

Promo’s

Van de ReGenesis haarlijn hebben we een aantal promotiepakketten in het assortiment, waar onder andere de conditioner in zit. Een leuk promotiepakket is bijvoorbeeld de ReGenesis mirco-targeting spray regimen kit, waar een fullsize shampoo, conditioner en de Micro-targeting spray inzitten. De meeste promo’s zijn tijdelijk, houd onze website dus goed in de gaten om te zien wanneer er nieuwe promotiepakketten bijkomen of uit de voorraad gaan. Het is ook zeker een aanrader om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief, dan ontvangt u al het laatste nieuws in uw mailbox.  

Conditioner aanbrengen

Conditioner aanbrengen is in het geval van ReGenesis wellicht iets anders dan u gewend bent. In veel gevallen zegt men dat conditioner alleen in de haarpunten aangebracht dient te worden, omdat de hoofdhuid anders te vet wordt. Bij de conditioner van ReGenesis is het juist van belang dat de conditioner over het hele haar wordt verdeeld en goed ingemasseerd wordt. Laat de conditioner een aantal minuten inwerken voor u het grondig uitspoelt. U zal zien dat het haar niet vettig aanvoelt, maar wel steviger en glanzender oogt. De conditioner komt het beste tot zijn recht in combinatie met de shampoo van ReGenesis, die evenals de conditioner assisteert bij het verstevigen van het haar en het verbeteren van de algehele gezondheid van het haar. Eventueel kunt u nog eenmaal of tweemaal per week een haarmasker gebruiken om de gezondheid van het haar van haarpunten tot haarwortels te verbeteren. Het haarmasker in ons assortiment bevat natuurlijke ingrediënten als ginseng en diverse eiwitten, die de haren voeden en beschermen. 

Groothandel conditioner

Esthetic Health streeft ernaar om interessante, kwalitatieve beautymerken aan te bieden voor zowel consumenten als professionals. We blijven dan ook op zoek naar exclusieve haarverzorgingsmerken en –producten om toe te voegen aan ons assortiment. Zo blijft ons assortiment origineel en vernieuwend. Bent u op zoek naar bekende of (nog) onbekende beautymerken voor uw schoonheidssalon, kapsalon, parfumerie of andere beauty business? Esthetic Health is tevens een groothandel voor conditioners, bekijk de mogelijkheden om partner en reseller te worden.