Zelfbruiner


Zelfbruiner

Zelfbruiner kopen kun je zowel online doen als in salons, winkels en parfumerieën. Als je een prachtige zongebruinde teint wenst of je bruinere teint net iets dieper wilt, is een zelfbruiner daar een fijne oplossing voor. De tijd dat je een wortelkleur kreeg van een zelfbruiner, is al lang voorbij. Een goede zelfbruiner geeft je een mooie teint zonder de schadelijke effecten van de zon of zonnebank.

 

Uv-straling en zelfbruiner

Het is inmiddels algemeen bekend dat uv-straling de huid ernstig kan beschadigen. Straling van de zonnebank wordt eveneens afgeraden. Als je dan toch een mooie bruine teint wil krijgen, is een zelfbruiner een veilige oplossing. Een extra voordeel is dat je het hele jaar door een zongebruinde huid hebt, niet alleen in de zomer! In de webshop van Esthetic Health kun je zelfbruinings mousse -, lotion, - crème en zelfbruinings handschoenen vinden. De zelfbruiners bevatten anti-aging ingrediënten, waardoor de producten ook nog eens verzorgend zijn voor de huid. Een win-win dus!

 

Vita Liberata zelfbruiner kopen

Esthetic Health is de trotse aanbieder van Vita Liberata, een zelfbruinermerk dat de hele productcategorie van zelfbruiners naar een hoger niveau tilt. De zelfbruinings crèmes, mousses en lotions die ze produceren bevatten een zeer hoog gehalte aan organische ingrediënten, waardoor je een natuurlijke oplossing hebt om bruin te worden. Daarnaast geldt voor alle producten dat het een zelfbruiner zonder vlekken is, een zelfbruiner zonder parfum en een zelfbruiner zonder parabenen. Producten als de pHenomenal 2-3 week tan bevatten tevens speciale pHenO2-technologie voor een lang houdende, natuurlijk uitziende teint. Alle producten zijn eenvoudig aan te brengen met een tanning mitt en hierdoor geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

Welke zelfbruiner past het beste bij mij?

Er zijn inmiddels heel veel verschillende opties voor zelfbruiners op de markt: wash-off, gradual, long-lasting… Welke zelfbruiner past het beste bij jou? Kijk daarbij vooral naar de gelegenheid en het ‘onderhoud’ dat je aan de teint hebt. Een wash-off zelfbruiner met extra glans is bijvoorbeeld erg leuk voor een feestje. Aan het einde van de avond (of de volgende ochtend) spoel je die teint dat gewoon weer af. Er zijn verschillende kleurtinten beschikbaar, dus neem zeker een kijkje bij de Body Blurs om te zien welke teint het beste bij je past. Een gradual tan kan een aanrader zijn als je niet in een keer van licht naar donkerbruin wil, maar letterlijk geleidelijk de huid wil bruinen. Je teint wordt dan bij dagelijks gebruik steeds iets dieper, waarna het vervolgens volstaan om het een paar keer per week te smeren om ‘bij te houden’. De long-lasting tan tenslotte vergt wat meer voorbereiding om aan te brengen, maar geeft in ruil daarvoor wel extra lang een zongebruinde teint. De pHenomenal 2-3 week tan kan bij juist aanbrengen en verzorgen tot wel 3 weken blijven zitten. Voor tips voor het aanbrengen van zelfbruiner verwijzen we je graag door naar ons artikel over zelfbruiner aanbrengen, waarin we maar liefs 17 tips geven om je op weg te helpen.

 

Zelfbruiner kopen met gradual tan

Vind je het spannend om met een zelfbruiner aan de slag te gaan omdat je bang bent voor strepen en vlekken? Of wil je niet ‘ineens’ te bruin zijn? Dan kan een gradual tan de perfecte oplossing voor je zijn. Deze zelfbruiner geeft je over een periode van een aantal dagen een steeds diepere teint. Je kunt vervolgens kiezen om je teint ‘bij te houden’ door het product om de paar dagen te gebruiken. Een veilige manier om net even een zongebruind kleurtje te krijgen!

 

Zelfbruiner kopen met wash-off tan

Als je een leuke party hebt, wil je misschien meer dan alleen een bruine teint. Als je make-up glam is, waarom zou je lichaam dan anders zijn?  Bij Vita Liberata spelen ze hier perfect op in door verschillende Body Blurs aan te bieden. Dit zijn prachtige combinaties van wash-off zelfbruiners en lichaamsmake-up. De producten bevatten prachtige lichtreflecterende deeltjes waardoor je een mooie ‘sunkissed glow’ krijgt. Ook zitten er BB-cream achtige eigenschappen in de producten zodat je onregelmatigheden of vlekjes op de huid kunt vervagen en egaliseren. Zodra je gaat douchen, spoel je het product eenvoudig weer af. Er zijn zelfs varianten verkrijgbaar die een combinatie zijn van een zelfbruiner die dagen blijft zitten en een Body Blur.

 

Zelfbruiner kopen met longlasting tan

Wil je ook in de winterperiode een mooie zongebruinde teint? Dan kan een long-lasting tan een uitkomst zijn. Normaal gesproken blijft een zelfbruiner gemiddeld drie dagen zitten. Soms kan dit uitgerekt worden tot 7 dagen, maar meer vaak niet. Bij Vita Liberata hebben ze een zelfbruinermousse ontwikkeld die tot wel drie weken kan blijven zitten. Je brengt het product dan drie dagen achter elkaar aan op een schone en gescrubte huid, waarna je wekenlang een bruine teint hebt. Door de huid goed te verzorgen en dagelijks te hydrateren, kun je zo lang profiteren van de zelfbruiner.

 

Zelfbruinerhandschoen kopen

Een zelfbruinings handschoen (ook wel zelfbruinerhandschoen of tanning mitt genoemd) is eigenlijk een onmisbare accessoire bij het aanbrengen van een zelfbruiner. De handschoen voorkomt dat je handpalmen mee kleuren tijdens het aanbrengen. Ook kun je met de tanning mitt de zelfbruiner gelijkmatig over de huid uitvegen, waardoor je strepen en vlekken voorkomt. Bij Vita Liberata hebben ze een speciale mitt met extra beschermlaag, zodat het extra zacht is voor de huid maar niet afgeeft op je handpalmen.

 

Zelfbruinings tint zo lang mogelijk behouden

Hoe kun je de teint van de zelfbruiner zo lang mogelijk behouden? Een goede hydratatie is daarin zeer belangrijk. Vita Liberata biedt aanvullende producten aan zoals een moisturizer en exfoliant om te voorkomen dat de huid uitdroogt en de bruine teint sneller vervaagt. Wil je de teint graag nog een diepere tint bruin? Kijk dan even wat het maximale effect van de zelfbruiner is. Sommige producten zijn gradual tans, wat inhoudt dat ze geleidelijk aan een diepere teint geven. Andere zelfbruiners zijn wash-off, dat weer inhoudt dat ze direct de ‘eindkleur’ geven en aan het einde van de dag weer af te wassen zijn.

 

Vita Liberata zelfbruiner waar te koop

Waar is de Vita Liberata zelfbruiner te koop? De zelfbruiners van Vita Liberata zijn verkrijgbaar bij de officiële verkooppunten van Esthetic Health. Onder ons kopje verkooppunten kun je het merk Vita Liberata selecteren om te zien waar de producten op dit moment verkrijgbaar zijn. Heeft een salon bij jou in de buurt de producten niet, attendeer ze zeker op de website om verkooppunt te worden. We maken graag een connectie met nieuwe beauty professionals.