Mascara


Mascara

Bij veel mensen is mascara toch wel make-up product nummer één. ‘Ik ga niet zonder mascara de deur uit hoor!’ is een veelgehoorde opmerking.  Door een laagje mascara op de wimpers zien de ogen er veel sprekender uit en krijgt u een frisse, wakkere blik. Dat wil iedereen natuurlijk wel! Maar welke mascara is dan het beste?

Langere wimpers met mascara

Langere wimpers krijgen met mascara kan als u een mascara gebruikt die de lengte van de wimpers benadrukt. Dit is vooral fijn als u van nature korte wimpers hebt en ze er op een natuurlijke manier langer uit wil laten zien. De fijne borstel van de mascara van Grande Cosmetics neemt zelfs de kleinste wimperharen mee zodat ook die goed zichtbaar worden, wat niet alleen resulteert in langer, maar ook voller uitziende wimpers.

Vollere wimpers met mascara

Volle wimpers krijgen met mascara kan natuurlijk ook prima als u een volumegevende mascara gebruikt. Een volume mascara maakt de wimpers dikker, waardoor uw wimpers meer volume krijgen. Gebruik het in combinatie met een wimper primer voor optimaal resultaat. De GrandeMascara in ons assortiment laat wimpers er niet alleen voller, maar ook langer uitzien omdat de mascara goed hecht langs de gehele lengte van de wimper. De afgesleten wimperpunten worden dan ook weer goed zichtbaar gemaakt, wat extra lengte geeft. U kunt uw wimpers nog een extra boost geven door ze te verzorgen met een wimperserum, dat helpt bij het verbeteren van de gezondheid van de wimpers.

Waterproof mascara of niet?

Waterproof mascara bevat een speciale formule die zich goed hecht aan de wimpers, waardoor ze zelfs in een regenbui mooi blijven. Het nadeel hieraan is echter dat de mascara ook moeilijker te verwijderen is, waardoor wimpers sneller kunnen beschadigen. Als u graag de wimpers wilt beschermen, maar toch door een buitje heen wilt kunnen lopen, dan kan een waterresistente mascara een fijne oplossing zijn. Deze mascara kan tegen een beetje water en is daarnaast heel eenvoudig te verwijderen.

Mascara groothandel voor professionals

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere van onze make-up producten voor uw schoonheidssalon, winkel of andere beauty business? Onder de button partner worden kunt u zich vrijblijvend registreren om te zien wat de mogelijkheden zijn. Esthetic Health is tevens een groothandel voor mascara. Ons streven is dan ook om het assortiment uit te blijven breiden met diverse nieuwe producten van onze bestaande beauty merken, maar ook geheel nieuwe merken toe te voegen aan ons assortiment.