Close

GezichtsmaskerGezichtsmasker

Op zoek naar een hydraterend gezichtsmasker voor de gevoelige huid? Het beste gezichtsmasker koop je online bij Esthetic Health.

 

Gezichtsmasker V 10 Plus

Het V 10 Plus gezichtsmasker kopen? In deze categorie vindt u alles wat u nodig heeft. Een gezichtsmasker biedt extra voeding en hydratatie aan de huid en is een goede ondersteuning bij de wekelijkse huidverzorging. Het gezichtsmasker vormt een fijne aanvulling op de reinigende producten van V 10 Plus. Waar de Soothing cleansing milk en peeling op waterbasis zich vooral concentreren op het reinigen van het gezicht, geeft het Okinawa deep sea water mask een diepe hydratatie. Met bijzondere ingrediënten als zeewierextract en mineralen uit de zee rond Okinawa (een eiland van Japan), houdt het gezichtsmasker de vochtbalans van de huid niet alleen op peil, maar beschermt het ook tegen uitdroging. Bij regelmatig gebruik van dit gezichtsmasker zal de conditie van de huid verbeteren en krijgt het een gezonde, stralende teint.

 

Gezichtsmasker aanbrengen

Gezichtsmaskers hebben verschillende manieren om een optimaal resultaat te geven. Er bestaan maskers die voor een korte periode diep in uw huid trekken en die u na een aantal minuten kunt verwijderen. Andere gezichtsmaskers kunnen de hele nacht op de huid blijven zitten. Het Okinawa deep sea water mask is een masker dat op twee verschillende manieren aangebracht kan worden. U kunt ervoor kiezen om het masker tussen de twintig en dertig minuten te laten zitten. Het hyaluronzuur, zeewierextracten en mineralen dringen dan al door in de huid en geven de huid een frisse, verhelderende boost. U kunt er echter ook voor kiezen om het masker de hele nacht te laten zitten. De hydraterende ingrediënten kunnen dan gedurende de nacht langzaam inwerken zodat u wakker wordt met een zachte en frisse huid. De fabrikant zelf raadt aan om het masker de hele nacht te laten zitten voor een optimaal resultaat. Wilt u het masker liever alleen overdag gebruiken? Dan is het aan te raden tenminste die twintig tot dertig minuten te wachten voor u het masker weer verwijdert. Zo kunt u toch nog profiteren van de voedende ingrediënten van het Okinawa deep sea water mask.

 

Gezichtsmasker voor de gevoelige huid

Gezichtsmaskers zijn er voor alle huidtypes: de vette huid, gevoelige huid, droge huid, verouderde huid en zelfs geïrriteerde huid. Het fijne aan het Okinawa deep sea water mask is dat het masker zich specifiek richt op de gevoelige huid, en met een zeer lichte en milde behandeling toch een intensieve hydratatie kan geven. Het product bevat geen parabenen, geen minerale oliën, geen kunstmatige kleurstoffen of toegevoegd parfum. Het Okinawa deep sea water mask gezichtsmasker van V 10 Plus is daarom zowel geschikt voor de gevoelige huid, geïrriteerde huid als een droge huid omdat het die vochtbalans van de huid kan herstellen. Daarnaast is een goede vochtbalans ook de basis voor een jeugdig uitziende huid, dus het gezichtsmasker kan ook een fijne toevoeging zijn voor de verouderende huid. Het gezichtsmasker kopen kunt u nadat u bent ingelogd in onze webshop. Een account aanmaken is zeer eenvoudig, vul enkele gegevens in en u kunt bij ons bestellen wanneer u maar wilt.

 

Gezichtsmasker tegen puistjes

Veel mensen zijn op zoek naar gezichtsmaskers tegen puistjes. Het Okinawa deep sea water mask kan in combinatie met de water based peeling van V 10 Plus een duidelijk merkbaar verschil geven in de strijd tegen puistjes en mee-eters. De peeling op waterbasis verwijdert dode huidcellen zodat de nieuwe onderliggende huidcellen minder snel verstopt raken. Het Okinawa gezichtsmasker zorgt er vervolgens voor dat deze nieuwe huidcellen goed gehydrateerd en beschermd worden, zodat ze niet gaan uitdrogen en schilferen (met verstopte poriën en mee-eters tot gevolg). Als de huid al last heeft van mee eters en puistjes, kan een gezichtsserum van V 10 Plus wellicht uitkomst bieden. Het V 10 Plus Vitamine C serum bijvoorbeeld kan de geïrriteerde huid verzachten en kalmeren en helpt bij het verbeteren van de vette en extreem vette huid. Heeft u echt last van een ontstoken huid, dan kan het zoethout serum direct verlichting bieden. Het Pycnogenol serum kan de donkere plekken en huidschade veroorzaakt door acne vervagen. Zo kunt u een volledige behandeling samenstellen voor een huid met acne, mee eters en puistjes. Voor meer informatie over de gezichtsserums verwijzen we u graag door naar de overzichtspagina van de gezichtsserums. Hier kunt u per gezichtsserum een overzicht vinden van alle voordelen per gezichtsserum en zien in welke combinaties de serums gebruikt kunnen worden.

 

Gezichtsmasker kopen? Waar u op moet letten

Wilt u graag een gezichtsmasker kopen, maar twijfelt u nog over het soort gezichtsmasker? Dan is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Zorg er in ieder geval voor dat het gezichtsmasker geen kunstmatig toegevoegde geur- en kleurstoffen bevat; veel mensen zijn hier in meer of mindere mate allergisch voor. Daarnaast drogen deze ingrediënten de huid ook alleen maar uit. Kijk daarnaast goed naar uw huidtype: heeft u een droge huid, geef dan de voorkeur aan een intensief hydraterend masker. Heeft u juist een vette huid? Dan is hydratatie nog steeds zeer belangrijk, maar combineer het masker dan met een milde reinigende gezichtsmelk om het overtollige talg te verwijderen zonder de huid te beschadigen. Kijk daarnaast ook kritisch naar de verpakking: één sachet per behandeling kan handig zijn, maar is dat prijstechnisch gezien wel interessant als u het vergelijkt met een tube voor tientallen behandelingen? 

 

V 10 Plus gezichtsmasker kopen? Groothandel Gezichtsmaskers

Esthetic Health biedt als groothandel gezichtsmaskers aan. Dit betekent dat zowel consumenten als professionals een interessant aanbod aan gezichtsverzorging kunnen bestellen met onder andere gezichtsserums, peelings, cleansers en moisturizers. Voor professionals is er de mogelijkheid om partner en reseller te worden.

 

Gezichtsmaskers voor salons en parfumerieën

Bent u geïnteresseerd in het Okinawa gezichtsmasker van V 10 Plus voor uw salon, parfumerie, huidinstituut of andere beauty business? U kunt het gezichtsmasker kopen als u partner en reseller wordt van  V 10 Plus of één van de andere merken die Esthetic Health distribueert.