Eyeliner


Eyeliner

Waar een wimper primer en een mascara een prima basis zijn om u een intense oogopslag te geven, is een eyeliner perfect om extra diepte te geven aan de ogen. De gekleurde lijn langs de wimpers benadrukt de ogen nog meer en vormen zo extra aandachtstrekkers. U kunt de eyeliner aanbrengen aan de bovenrand en onderrand van de wimpers, op de waterlijn en zelfs aan de onderkant van uw bovenste wimpers (tightlining). Of trekt u de eyeliner iets verder door dan de wimpers voor een cat-eye of winged eyeliner?

Vloeibare eyeliner en gel eyeliner

Eyeliners komen in verschillende vormen, maten en soorten. Een bekende soort eyeliner is de vloeibare eyeliner, waarbij het kwastje aan de dop vast zit en erg dun is zodat er direct met de vloeibare eyeliner een dunne lijn gezet kan worden. Een gel eyeliner heeft een dikkere formule en daar moet het kwastje iedere keer ingedoopt worden. Deze eyeliner is ook niet in een keer op te brengen, maar moet met meerdere kleine lijntjes worden aangebracht. In de toekomst gaat Esthetic Health kijken welke vloeibare eyeliners en gel eyeliners in aanmerking komen om toegevoegd te worden aan ons assortiment van make-up producten.

Eyeliner pen

Hoewel de vloeibare eyeliner en de gel eyeliner nog wat oefening vergen om een mooie, dunne lijn te zetten, is dat bij de eyeliner pen niet nodig. Deze pen is de laatste jaren erg in populariteit gestegen omdat u de eyeliner hier veel makkelijker mee aan kunt brengen. De eyeliner pen ziet eruit als een stift met dunne punt, waarmee u zowel dunne (met de punt) als dikkere (met de zijkant) lijnen kunt zetten. De pen bevat eveneens een sharpener, voor de extra scherpe lijnen.

Eyeliner groothandel voor professionals

Esthetic Health is tevens een groothandel voor eyeliner en andere oogmake-up zoals wenkbrauwgel en mascara. Dit betekent dat onze producten zowel voor consumenten als zakelijke klanten te bestellen zijn. Wilt u graag een cosmeticaproduct of een cosmeticamerk uit ons assortiment toevoegen aan het assortiment van uw schoonheidssalon, winkel of andere beauty business? Registreer u dan nu vrijblijvend op onze partner en reseller worden – pagina. U ontvangt dan een informatiepakket alle mogelijkheden.