Over Esthetic Health

Esthetic Health is opgericht in 2010 om de exclusieve distributie van het wereldwijd bekende merk RevitaLash in de Benelux te verzorgen.

Vandaag de dag is Esthetic Health niet alleen distributeur van RevitaLash in meer dan 1500 salons, parfumerieën en winkels in Nederland, België en Luxemburg, maar heeft het ook diverse andere cosmeticamerken onder haar hoede zoals Marula Pure Beauty Oil en Chinup Mask. Daarnaast zoekt Esthetic Health voor de beauty webshop nog intensief naar (nog on-) bekende beauty merken die kwalitatief zijn, unieke ingrediënten hebben en soms ook een bijzonder verhaal met zich meedragen.

Het verhaal achter de beautyproducten

Bij het kiezen van producten voor onze beauty webshop kijken we namelijk niet alleen naar het product zelf, maar ook naar het verhaal achter het product. Waarom is het bedacht, en voor wie? In onze beauty webshop kunt u daarom RevitaLash vinden, een cosmetica merk dat is opgericht door een arts in zijn zoektocht naar de perfecte formule om de wimpers van zijn vrouw er weer voller en mooier uit te laten zien. Met de producten van RevitaLash heeft hij niet alleen zijn eigen vrouw gelukkig gemaakt, maar ook vrouwen van over de hele wereld.

Of wat dacht u van Marula Pure Beauty Oil, een huidolie die niet alleen geweldige anti-aging effecten heeft op de huid en zelfs littekens kan vervagen, maar ook iets doet voor de mensen die de olie uit de vruchten halen? De Afrikaanse families die werken voor Marula Pure Beauty Oil krijgen bijvoorbeeld financiële ondersteuning bij de bouw van nieuwe scholen en de oprichting van sportclubs.

Visie Esthetic Health

De visie van Esthetich Health is om de beauty webshop uit te blijven breiden met mooie, bijzondere en vooral ook kwalitatieve beauty producten. Heeft u nog suggesties voor een mooi cosmetica merk dat we in de beauty webshop op moeten nemen? Stuur ons dan zeker een bericht.

Heeft u na het lezen van de ‘over ons of de veel gestelde vragen’ nog vragen over Esthetic Health? Heeft u nog suggesties, tips voor de website of opmerkingen over de producten? We staan u graag te woord per telefoon of via de mail.  

Vriendelijke groeten,

Het team van Esthetic Health