Close

Over Esthetic Health

Esthetic Health is opgericht in 2010 om de exclusieve distributie van het wereldwijd bekende merk wimperserum in de Benelux te verzorgen.

Vandaag de dag is Esthetic Health niet alleen distributeur van het wimperserum in meer dan 2500 salons, parfumerieën en winkels in Nederland, België en Luxemburg, maar heeft het ook diverse andere cosmeticamerken onder haar hoede zoals Vita Liberata en Grande Cosmetics. Daarnaast zoekt Esthetic Health voor de beauty webshop nog intensief naar (nog on-) bekende beauty merken die kwalitatief zijn, unieke ingrediënten hebben en soms ook een bijzonder verhaal met zich meedragen.

Het verhaal achter de beautyproducten

Bij het kiezen van producten voor onze beauty webshop kijken we namelijk niet alleen naar het product zelf, maar ook naar het verhaal achter het product. Waarom is het bedacht, en voor wie? 

Visie Esthetic Health

De visie van Esthetic Health is om de beauty webshop uit te blijven breiden met mooie, bijzondere en vooral ook kwalitatieve beauty producten. Heeft u nog suggesties voor een mooi cosmetica merk dat we in de beauty webshop op moeten nemen? Stuur ons dan zeker een bericht.

Heeft u na het lezen van de ‘over ons of de veel gestelde vragen’ nog vragen over Esthetic Health? Heeft u nog suggesties, tips voor de website of opmerkingen over de producten? We staan u graag te woord per telefoon of via de mail.  

Vriendelijke groeten,

Het team van Esthetic Health