Close

MaskersMaskers

Borstelen, stijlen, föhnen, verven, zonlicht en regen: het haar wordt blootgesteld aan zoveel elementen dat het niet vreemd is als het wat glans verliest en beschadigt. En dan hebben we het nog niet eens over het vuil en stofdeeltjes die het haar dagelijks verzameld. Met een shampoo en conditioner die niet alleen het haar diep reinigen, maar ook goed verzorgen wordt het haar beschermd, maar voor een extra boost is een haarmasker het beste haarproduct. Een haarmasker dringt namelijk diep door in het haar en bij het hoofdhuid en beschermt zo je haar tegen broosheid en breken. Het haar krijgt zo de natuurlijke veerkracht en glans weer terug.

Haarmaskers voor alle haartypen – Detox masque

Mooier en gezonder haar krijgen begint al bij de haarwortels, en een haarmasker is het perfecte haarproduct om tot de wortels door te dringen en het haar intensief te verzorgen. Het haarmasker van ReGenesis concentreert zich niet alleen op het haar, maar ook op de hoofdhuid, dat dankzij natuurlijke ingrediënten gereinigd wordt van onzuiverheden zodat het haarmasker dieper in het haar door kan dringen. Het haar wordt zo gevoed met eiwitten en plantaardige extracten die de haren er volumineuzer en glanzender uit laten zien. Het haarmasker van ReGenesis is onderdeel van de Hair-Enhancing lijn, waar ook een shampoo, conditioner en haarserum onder vallen.

Haarmaskers met natuurlijke ingrediënten

Organische haarmaskers en haarmaskers met natuurlijke ingrediënten worden steeds populairder, en daarom heeft Esthetic Health ook rekening gehouden met deze trend. Het haarmasker van ReGenesis bevat namelijk natuurlijke ingrediënten als wilgenschors, dat helpt om het haar te ontgiften. Ginseng aan de andere kant heeft een hoog antioxidant-gehalte waardoor de haren gerevitaliseerd en beschermd worden. Het haarmasker is hypoallergeen en daarom bij uitstek geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Groothandel haarmaskers voor professionals

Bent u een kapper, schoonheidsspecialiste of eigenaar van een andere beauty business en wilt u graag één over meerdere producten aan uw klanten aanbieden? Bekijk dan de mogelijkheden om partner en reseller te worden. Esthetic Health is tevens een haarmasker groothandel en streeft ernaar om binnenkort diverse merken aan te kunnen bieden op het gebied van haarverzorging.