Huid


Huid

Huidverzorging kopen lijkt een sprong in het diepe, zowel in de winkels als online. Met zoveel huidverzorgingsmerken en producten kan het aanbod overweldigend zijn. In de beauty webshop van Esthetic Health bieden we een gespecialiseerd assortiment aan met alleen kwalitatieve, bijzondere producten waar wij erg enthousiast over zijn. Bij ons kunt u dus huidverzorgingsproducten vinden met iets extra’s, iets dat de producten bijzonder of uniek maakt. Een product dat niet door Esthetic Health is getest, verschijnt niet op de website. Dit gaat ook op voor de huidverzorgingsproducten die we aanbieden. Met huidverzorgingsproducten kunt u uw huid niet alleen van vuil en onzuiverheden ontdoen, maar ook hydrateren, verzachten en natuurlijk verzorgen.

Gezichtsverzorging

Een goede huidverzorging zorgt ervoor dat mensen er gezonder, fitter en stralender uit gaan zien. Met name het gezicht speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van een persoon. De huidverzorgingsproducten van Esthetic Health verbeteren de elasticiteit van de huid en hydrateren intensief, zodat u de hele dag met een zachte huid rondloopt. En heeft u last van droge plekken, fijne lijntjes of littekens? Met onze producten kunt u de huid dusdanig diep hydrateren en verzorgen dat deze zichtbaar verminderen. 

Lichaamsverzorging

Op het gebied van lichaamsverzorging bieden we op dit moment de huidolie aan, waarvan een paar druppels al voldoende zijn voor het hele lichaam. Deze huidolie trekt snel in en bevat veel antioxidanten, waardoor het een ideaal anti-aging product is. We blijven daarnaast op zoek naar nieuwe exclusieve producten, dus houd zeker onze nieuwsbrief in de gaten om niets van de nieuwste releases te missen. Als u zelf een bijzonder of exclusief huidverzorgingsmerk weet, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Handcrème

De handen en het gezicht zijn plekken van de huid die iedere dag wel blootgesteld worden aan invloeden van buitenaf zoals uv-straling of kou. Het is daarom extra belangrijk deze plekken goed te verzorgen. De huidolie kan niet alleen voor het gezicht gebruikt worden, maar ook prima voor de handen. Onze product past in iedere tas en is ideaal om nog even te gebruiken voor u de deur uit gaat.   

Huidverzorgingsproducten van bekende merken

In de cosmetica webshop van Esthetic Health kunt u huidverzorgingsproducten vinden van bekende merken, maar ook (nog) onbekende beautymerken waar we voor de volle 100% achter staan. Denk aan de bekende merken, waar u met de huidoliën het gezicht en zelfs het hele lichaam kunt verzorgen en een sterke anti-aging werking hebben. Voor inspiratie en huidverzorgingstips verwijzen we u graag naar onze blog-pagina met tutorials en artikelen. Heeft u vragen over onze beauty webshop of over onze producten? Neem dan gerust contact op met het Esthetic Health via de telefoon of per mail.