Close

ShampooShampoo

Een goede shampoo zorgt voor een goede reiniging, dé basis voor mooi en verzorgd haar. Omdat er ontzettend veel verschillende haartypes zijn (krullend, sluik, droog, vettig, gekleurd om maar een paar te noemen) is het streven van Esthetic Health om het haarverzorgingsassortiment uit te breiden met shampoos van kwaliteitsmerken voor alle haartypen. Op dit moment bieden we al een shampoo aan die voor alle haartypen geschikt is, de ReGenesis Thickening Shampoo. Deze shampoo kan zowel door mensen met stijl haar als krullend haar goed gebruikt worden en is tevens geschikt voor mensen met geverfd haar.

Shampoo voor alle haartypen – ReGenesis shampoo

Met het wereldwijde succes van het Advanced wimperserum dat wimpers er gezonder, voller en langer uit laat zien, kon een toepassing voor het hoofdhaar natuurlijk niet uitblijven. RevitaLash ontwikkelde een haarlijn die, net als het wimperserum, het wetenschappelijk ontwikkelde en gepatenteerde Biopeptin ComplexTM bevat. De shampoo dring diep door in het haar en verzorgt zowel het haar als de hoofdhuid zodat je haar in optimale conditie is. Deze shampoo heeft dus niet alleen een reinigende functie, maar ook een verzorgende functie waardoor het de vochtbalans van het haar goed blijft. Ook wel zo fijn: het is een shampoo geschikt voor geverfd haar. Gebruik de shampoo in combinatie met de conditioner voor een volledige haarverzorging. Last van uitgedunde plekken of erg fijn en breekbaar haar? Probeer dan eens de Micro-Targeting Spray of de Fast-Absorbing Foam uit ons haarserum – assortiment. Deze producten gaan broosheid en breekbaarheid tegen en helpen de flexibiliteit van de haren te verbeteren. 

Promo's

Van de ReGenesis – producten bieden we ook een aantal promo’s aan, deze kunt u vinden in het overzicht van haarverzorgingsproducten en in het hoofdmenu onder ‘promo’s’ terugvinden. De meeste promo’s zijn tijdelijk, dus houd de website in de gaten voor de laatste updates. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan ontvangt u de nieuwste producten in uw mailbox.

Shampoo aanbrengen

Shampoo aanbrengen kan iedereen natuurlijk wel, maar toch willen we een aantal tips meegeven zodat de werking van de shampoo optimaal is. Zorg dat de haren bijvoorbeeld echt goed nat zijn en masseer de shampoo met ronddraaiende bewegingen in (zo krijgt de hoofdhuid ook direct een massage, goed voor de doorbloeding en ontspanning). Laat de shampoo ook één tot twee minuten zitten zodat de actieve bestanddelen hun werk kunnen doen. Reinig het haar daarna grondig en breng een conditioner aan. De ReGenesis haarlijn heeft naast een shampoo ook een conditioner in het assortiment die elkaars werking versterken. Eventueel kunt u één of twee keer in de week een haarmasker aanbrengen om het haar nog even een fijne boost te geven. 

Shampoo groothandel voor professionals

Esthetic Health wil voor zowel consumenten als professionals een interessant assortiment aan producten aanbieden. Mede daarom blijven wij op zoek naar kwalitatieve, exclusieve beauty merken om toe te voegen aan onze webshop. Bent u eigenaar van een kapsalon, winkel, parfumerie of andere beauty business? Esthetic Health is tevens een shampoo groothandel, bekijk de mogelijkheden om partner en reseller te worden van één of meerdere van onze merken.