GrandeBrow 3.0ml wenkbrauwserum

Model: 1363
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€75,00

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Bestelling ook voor 14:00u te plaatsen, om het binnen 1-2 werkdagen in huis te hebben (mits op voorraad)

GrandeBrow is een wenkbrauwserum en verzorgt jouw wenkbrauwhaartjes voor een gezonde look en voller ogende wenkbrauwen. Dit bekroonde wenkbrauwserum van Grande Cosmetics zorgt voor voller uitziende wenkbrauwen in 6 tot 8 weken, met volledig resultaat in 4 maanden. 

Het GrandeBrow 3.0ml wenkbrauwserum is geschikt voor 4 maanden dagelijks gebruik.


PRODUCT INFORMATIE

GrandeBrow 3.0ml wenkbrauwserum

Het GrandeBrow wenkbrauwserum bevat een mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk vollere wenkbrauwen in 6 tot 8 weken, met een volledig resultaat in 4 maanden. Het wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwhaartjes voor een gezonde en jeugdige oogopslag. Het is geschikt om de gezondheid van dunne of dunner wordende wenkbrauwen, misvormde of te veel geëpileerde wenkbrauwen, te verbeteren. Gemakkelijk, veilig en effectief. 

 

 • Wenkbrauwserum werkt gemakkelijk en effectief voor voller ogende wenkbrauwen. 
 • Geschikt voor 4 maanden dagelijks gebruik

 

Onderzoeksresultaten

Onderzoek onder consumenten toont aan: 

 • 100% zag vollere wenkbrauwen
 • 97% zou dit product aanraden aan een vriend
 • 93% zag gezonder ogende wenkbrauwen
 • 90% zag voller ogende wenkbrauwen
 • Resultaten zijn gebaseerd op onderzoek op consumenten en hun bevindingen. Resultaten kunnen variëren.

Let op: Uit voorzorg raden wij aan om GrandeBrow niet te gebruiken indien je zwanger bent of borstvoeding geeft, onder de 18 jaar bent, of chemotherapie ondergaat. Indien er roodheid of irritatie op treedt, stop het gebruik van het product. Raadpleeg bij medische vragen altijd een arts.


GEBRUIKSAANWIJZING

 1. Na het reinigen van je gezicht kun je het GrandeLash wenkbrauwserum aanbrengen op schone en droge wenkbrauwen. Breng naar wens aan op de gehele wenkbrauw of alleen op dunner wordende plekken. 
 2. Laat het serum 1 tot 2 minuten drogen.
 3. Gebruik GrandeBrow eenmaal daags, bij voorkeur in de avond, voor het slapen.

 

Beauty Tips

 • Afhankelijk van de voorkeur, kun je het GrandeBrow wenkbrauwserum aanbrengen op de gehele wenkbrauw of enkel op dunner wordende plekjes.
 • Een veeg is voldoende voor de applicatie op beide wenkbrauwen. Het is niet nodig om meer product aan te brengen, of het product meerdere keren per dag aan te brengen. 
 • Gebruik het GrandeBrow wenkbrauwserum gedurende 4 maanden dagelijks. Nadat het gewenste resultaat is behaald, kunt je het wenkbrauwserum om de dag aanbrengen om het resultaat te behouden.
 • GrandeBrow vereist voortdurend gebruik om de behaalde resultaten te kunnen behouden.

INGREDIENTENLIJST

Citrate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Propylene Glycol, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Vitis Vinifera Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hydrolyzed Yeast Extract, Sodum PCA, Sodium Lactate, Histidine, Phenylalanine, Caprylyl Glycol, Ethylehexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Arctostaphylos UVA URSI Leaf Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Metabisulfite, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Alcohol, Isopropyl Cloprostenate