Wimperserum kopen?

Tegenwoordig zijn er veel verschillende wimperserums op de markt. Hoe weet je of je te maken hebt met een goed wimperserum?

Wanneer je een wimperserum hebt gevonden, wil je natuurlijk graag weten of het product effectief werkt. Check daarom altijd de reviews die je online kunt vinden. Wat vinden andere gebruikers van het wimperserum? Zijn zij enthousiast over het wimperserum? Zijn er voor en na foto's te vinden? Naast de ervaringen van gebruikers, kun je ook kijken of het product awards heeft gewonnen. Wanneer een product awards heeft gewonnen, is dit product vaak getest en goed bevonden door echte beauty kenners. Ook onderzoeksresultaten kunnen een hoop zeggen over de effectiviteit van een wimperserum. 

Omdat je het wimperserum in de buurt van de ogen gebruikt, is het zeker aan te raden om een wimperserum te kiezen die is getest en goedgekeurd door oogartsen. Je wilt irritatie aan de ogen immers voorkomen. 

 

GrandeLash wimperserum

GrandeLash is het wimperserum van Grande Cosmetics. Grande Cosmetics is een merk uit de Verenigde Staten en is bekend geworden met haar wimperserum. Grande Cosmetics is razend populair in de Verenigde Staten en nu nieuw verkrijgbaar in de Benelux.

Droom je van lange en mooie wimpers? Of kunnen jouw wimpers wel een opkikker gebruiken na het dragen van wimperextensions? Kijk dan zekers eens naar het GrandeLash wimperserum. Het GrandeLash wimperserum heeft vele awards gewonnen en ontvangt dagelijkse veel positieve reviews van enthousiaste gebruikers. Het GrandeLash wimperserum is verkrijgbaar in 2.0ml (geschikt voor 3 maanden dagelijks gebruik) en 4.0ml (geschikt voor 6 maanden dagelijks gebruik), verzorgt de wimpers en zorgt er voor dat de wimpers sterker, voller en langer ogen. Je hoeft het product slechts eenmaal daags aan te brengen op de wimperaanzet. Na 4 tot 6 weken zul je de eerste resultaten opmerken, met een volledig resultaat in 3 maanden. Het GrandeLash wimperserum is getest en goedgekeurd door oogartsen en is veilig te gebruiken i.c.m. wimperextensions, wimperverf en lenzen. Bovendien is GrandeLash vrij van parabenen, cruelty free en vegan.

Onderzoek onder gebruikers toont aan dat: *

  • 97% zag zichtbaar meer wimperhaartjes
  • 94% zag gezonder uitziende wimpers
  • 90% zag langer uitziende wimpers

* Resultaten zijn gebaseerd op onderzoek onder consumenten. Resultaten kunnen varieren.  

 

Ben je benieuwd geworden naar het GrandeLash wimperserum? Je kunt GrandeLash hier kopen.