Close

Wat is de Vita Liberata Blur Luminosity?

Heb je het nieuwe product van het merk Vita Liberata al ontdekt? De Blur Luminosity is een unieke highlighter voor het gezicht en lichaam. Ben je benieuwd naar het effect van deze highlighters en hoe je deze het beste kunt gebruiken? Lees dan snel verder.

 

Wat is de Blur Luminosity?

De Blur Luminosity van Vita Liberata is een creme highlighter die zowel op het gezicht als lichaam kan worden gebruikt. Het product is verkrijgbaar in twee kleuren, ‘rose’ en ‘gold’. Deze highlighter op basis van natuurlijke Shea Butter en organische Aloe Vera zorgt er voor dat de huid niet alleen een mooie glow krijgt, maar hydrateert en verzacht de huid ook. De Blur Luminosity is vrij van parfum, allergenen, alcohol, parabenen en sulfaten en laat jou schitteren.

 

 

Hoe gebruik je de Blur Luminosity?

De Blur Luminosity kan op zichzelf worden gebruikt, maar is ook mooi over de Beauty Blur (een make-up primer) of de Body Blur (lichaamsmake-up voor een direct bruine en egale teint). Op het gezicht kan de Blur Luminosity bijvoorbeeld aan worden gebracht op het wenkbrauwbot, de jukbeenderen en de cupido boog voor een stralende look. Op het lichaam kan de Blur Luminosity aan worden gebracht op de sleutelbeenderen, de schouders, de armen en de benen. De highlighter op het lichaam is prachtig tijdens een zomerse dag, of perfect voor een feestje of speciale gelegenheid om er extra stralend uit te zien.

 

Breng de highlighter aan in kleine puntjes en meng met de vingertoppen of een kwast. Bekijk hieronder het effect van de Blur Luminosity Rose:

 

 

Over Vita Liberata

Vita Liberata is in 2003 opgericht door Alyson Hogg. Het merk heeft een Ierse basis en is een non toxic brand; vrij van parabenen, alcohol, parfum en andere zorgwekkende chemicaliën. Vita Liberata werkt uitsluitend met de zuiverste ingrediënten; natuurlijke, gecertificeerde, biologische en Eco-cert goedgekeurde extracten zijn de sleutel tot de formules. Het doel is om een huidverzorging te bieden die de huid ook bruint. Ontdek het gehele assortiment van Vita Liberata hier.