Veelgestelde vragen - GrandeLips lip plumper

Veelgestelde vragen over de GrandeLips lip plumpers kun je in deze blogpost terugvinden. Ben je benieuwd wat het GrandeLips voor een product is, hoe je het product gebruikt en wat het effect van dagelijks gebruik is? Bekijk dan onderstaande vragen.

 

 

Wat is GrandeLips?

De GrandeLips lipgloss van Grande Cosmetics is een volume gevende lipgloss die speciaal is ontwikkeld om de lippen direct en langdurig te hydrateren. Bovendien is de GrandeLips doordrenkt met een voedende cocktail van Volulip™  en hyaluronzuur voor voller uitziende lippen met een plump effect, zonder te prikken of de lippen te irriteren.

 

Hoe werkt de GrandeLips lip plumper?

De GrandeLips lip plumper bevat een voedende cocktail van Volulip™  en hyaluronzuur die het volume van de lip verbetert binnen 3 tot 5 minuten na het aanbrengen. Na het aanbrengen van voelen de lippen zacht en gehydrateerd en lijken de lippen er voller uit te zien door het plump effect. Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de werking van de GrandeLips lip plumper. 

 

 

Gebruik GrandeLips 2 maal daags voor een periode van 30 dagen voor langdurige plumping en hydraterende voordelen.

 

Wat zijn de product voordelen van GrandeLips?

  • Zorgt er voor dat de lippen er voller uitzien (plump effect) 
  • Geeft binnen 3 tot 5 minuten na het aanbrengen meer volume
  • Geeft direct een hydratatie boost, maar hydrateert de lippen ook op de lange termijn.

 

Wat is het verschil tussen GrandeLips en andere lip plumpers?

In tegenstelling tot andere lip plumpers op de markt, prikt of irriteert GrandeLips de lippen niet. GrandeLips is vrij van parabenen, sulfaten. Bovendien is GrandeLips gluten vrij en cruelty free.

 

Welke kleuren GrandeLips zijn er beschikbaar?

Momenteel zijn er 7 verschillende kleuren van de GrandeLips beschikbaar: Clear, Barely There, Pale Rose, Spicy Mauve, Toasted Apricot, Cashmere Buff en Sunbaked Sedona.

 

 

Hoelang kan ik de GrandeLips lip plumper bewaren?

Na openen kun je de GrandeLips 12 maanden bewaren.

 

Ben je benieuwd geworden naar de GrandeLips lip plumpers of wil je graag meer weten? Klik dan hier om het product te bekijken. Heb je vragen naar aanleiding van deze blogpost? Neem dan gerust contact met ons op.