Veelgestelde vragen - GrandeLash wimperserum

Veelgestelde vragen over het GrandeLash wimperserum kun je in deze blogpost terugvinden. Ben je benieuwd naar wat het GrandeLash wimperserum is, hoe het product werkt en wat het effect van dagelijks gebruik is? Bekijk dan onderstaande vragen.

 

Tip: staat een vraag er niet bij? Stel je vraag dan gerust aan ons via het contactformulier. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Wat is het GrandeLash wimperserum?

Het GrandeLash wimperserum is een verzorgend serum voor de wimpers van het merk Grande Cosmetics. Het wimperserum zorgt er met haar gepatenteerde ingrediënten mix voor dat de natuurlijke wimpers er gezonder, voller en langer uit gaan zien. De eerste resultaten zijn zichtbaar na 4 tot 6 weken dagelijks gebruik, met optimaal resultaat na 3 maanden.

 

Hoe gebruik je het GrandeLash wimperserum?

Het GrandeLash wimperserum breng je gedurende een periode van 3 maanden dagelijks aan op de wimperaanzet. Breng met de applicator een dun lijntje aan op de wimperaanzet, op de plek waar je normaal gesproken eyeliner aan zou brengen. Het aanbrengen van een wimperserum is snel en gemakkelijk en makkelijk toe te voegen aan een dagelijkse routine. In verband met de cyclus van de wimperhaartjes, raden we aan om een wimperserum altijd 3 maanden te gebruiken, zodat je een optimaal resultaat kunt behalen. De GrandeLash formule geeft de wimpers een optimale verzorging, waardoor deze er gezonder, langer en voller uit gaan zien.

 

Hoelang kan ik het GrandeLash wimperserum bewaren?

Na opening is het GrandeLash wimperserum 12 maanden houdbaar. Met een GrandeLash 2.0ml verpakking kun je 3 maanden doen, met een 4.0ml verpakking kun je ongeveer 6 maanden vooruit. Een gesloten verpakking kan 2 jaar bewaard worden, op de onderzijde van het wimperserum staat een uiterste houdbaarheidsdatum.

 

Kan ik GrandeLash gebruiken in combinatie met wimperextensions?

Ja, het GrandeLash wimperserum kan veilig worden gebruikt in combinatie met wimperextensions. Het GrandeLash wimperserum is op waterbasis en zal geen gevolgen hebben op de wimperextensions. Vele schoonheidssalons raden aan om een wimperserum te gebruiken wanneer je wimperextensions hebt, het wimperserum kan dan namelijk de gezondheid van de natuurlijke wimpers bevorderen.

 

Kan ik GrandeLash gebruiken in combinatie met permanente make-up?

Permanente make-up vervaagt in de loop van tijd omdat de huid vernieuwt. Het gebruik van GrandeLash zal geen invloed hebben op het effect van de permanente make-up. GrandeLash kan daarom goed worden gebruikt in combinatie met permanente make-up.

 

Kan ik GrandeLash gebruiken wanneer ik een wimperlifting heb gehad?

Ja, het GrandeLash wimperserum kan worden gebruikt in combinatie met een wimperlifting/ lash lift behandeling.

 

Wat gebeurt er als ik stop met het gebruiken van GrandeLash?

We raden aan om GrandeLash eerst gedurende een periode van 3 maanden dagelijks te gebruiken, dit in verband met de cyclus van de wimperhaartjes. Na deze 3 maanden heb je een optimaal resultaat behaalt en adviseren we het wimperserum om de dag te gebruiken om de resultaten te behouden. Indien je compleet stopt met het gebruik van GrandeLash, zullen de wimpers naar verloop van tijd weer teruggaan naar hoe de wimpers voorheen waren.

 

Wat is het verschil tussen GrandeLash en GrandeBrow?

Het GrandeLash wimperserum is speciaal ontwikkeld voor de wimpers, het GrandeBrow wenkbrauwserum is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Beide producten hebben ieder een andere applicator. De applicator van GrandeLash is meer geschikt voor gebruik op de wimperaanzet door het fijne puntje, de applicator van GrandeBrow is groter waardoor je het product gemakkelijk op de wenkbrauwen aan kunt brengen.

 

Wat is het verschil tussen het GrandeLash wimperserum en andere wimperserums op de markt?

Niet alle wimperserums hebben dezelfde werking. De GrandeLash formule bestaat uit een mix van vitamines. peptides, aminozuren en verzorgende ingrediënten die er voor zorgen dat de wimpers er langer en voller uit zien. De gepatenteerde ingrediënten mix verzorgt de wimpers en zorgt er voor dat korte en dunner wordende wimpers worden verbeterd en help broze en beschadigde wimpers herstellen. Het GrandeLash wimperserum is veilig en effectief bevonden en getest en goedkeurt door dermatologen en oogartsen.

 

Het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics heeft de afgelopen jaren vele awards gewonnen. Zo is het product door onder andere Cosmopolitan, Harpers Bazaar en New Beauty bekroond voor haar unieke formule.

 

Ben je benieuwd geworden naar het GrandeLash wimperserum of wil je meer weten of wimperserums in het algemeen? Klik dan hier om het product te bekijken. Heb je vragen naar aanleiding van de blogpost? Neem dan gerust contact met ons op.

 


Aanraders uit de shop