Veelgestelde vragen GrandeBrow wenkbrauwserum

Veelgestelde vragen over het GrandeBrow wenkbrauwserum kun je in deze blogpost terugvinden. Ben je benieuwd naar wat het GrandeBrow wenkbrauwserum is, hoe het product werkt en wat het effect van dagelijks gebruik is? Bekijk dan onderstaande vragen.

Tip: staat een vraag er niet bij? Stel je vraag dan gerust aan ons via het contactformulier. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Wat is het GrandeBrow wenkbrauwserum?

Het GrandeBrow wenkbrauwserum is een verzorgend serum voor de wenkbrauwen van het merk Grande Cosmetics. Het wenkbrauwserum zorgt er met een unieke mix van ingrediënten voor dat de wenkbrauwen er gezonder en voller uit gaan zien. De eerste resultaten zijn zichtbaar na 6 tot 8 weken, met een volledig resultaat in 4 maanden. Een wenkbrauwserum is geschikt om de gezondheid van dunne of dunner wordende wenkbrauwen, misvormde wenkbrauwen of te veel geëpileerde wenkbrauwen, te verbeteren. Het GrandeBrow wenkbrauwserum is vegan, getest en goedgekeurd door oogartsen en cruelty-free.

 

Hoe gebruik je het GrandeBrow wenkbrauwserum?

Na het reinigen van het gezicht, breng je de GrandeBrow aan op de wenkbrauwen. Volg de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen en focus eventueel extra op dunner wordende plekjes. Laat het product een tot twee minuten drogen. Gebruik het GrandeBrow wenkbrauwserum de eerste 4 maanden eenmaal daags. Dit kan in de ochtend of in de avond, afhankelijk van de voorkeur. Om de resultaten te behouden, raden we aan om het wenkbrauwserum na deze periode om de dag te gebruiken.

 

Hoelang kan ik het GrandeBrow wenkbrauwserum bewaren?

Na openings is het GrandeBrow wenkbrauwserum 12 maanden houdbaar. Met een GrandeBrow 3.0ml verpakking kun je 4 maanden doen. Een gesloten verpakking kan 2 jaar bewaard worden, op de onderzijde van het wenkbrauwserum staat een uiterste houdbaarheidsdatum.

 

Kan ik GrandeBrow gebruiken in combinatie met microblading of getatoeëerde wenkbrauwen?

Wanneer je net een microblading behandeling hebt gehad, of de wenkbrauwen net hebt laten tatoeëren, raden we aan om dit eerst compleet te laten helen. Tot die tijd, raden we aan om het GrandeBrow wenkbrauwserum nog niet te gebruiken. Zodra dit compleet geheeld is, kan GrandeBrow gebruikt worden. Het gebruik van GrandeBrow zal de levensduur van de inkt niet veranderen.

 

Wat gebeurt er als ik stop met het gebruiken van GrandeBrow?

We raden aan om GrandeBrow gedurende een periode van 4 maanden dagelijks te gebruiken, dit in verband met de cyclus van de wenkbrauwhaartjes. Na deze 4 maanden heb je een optimaal resultaat behaalt en adviseren we het wenkbrauwserum om de dag te gebruiken om de resultaten te behouden. Indien je compleet stopt met het gebruik van GrandeBrow, zullen de wenkbrauwen naar verloop van tijd weer teruggaan naar hoe de wenkbrauwen voorheen waren.

 

Wat is het verschil tussen GrandeBrow en GrandeLash?

Het GrandeLash wimperserum is speciaal ontwikkeld voor de wimpers, het GrandeBrow wenkbrauwserum is speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen. Beide producten hebben ieder een andere applicator. De applicator van GrandeLash is meer geschikt voor gebruik op de wimperaanzet door het fijne puntje, de applicator van GrandeBrow is groter waardoor je het product gemakkelijk op de wenkbrauwen aan kunt brengen.

 

Ben je benieuwd geworden naar het GrandeBrow wenkbrauwserum of wil je graag meer weten? Klik dan hier om het product te bekijken. Heb je vragen naar aanleiding van deze blogpost? Neem dan gerust contact met ons op.


Aanraders uit de shop