5 tips voor gezonde en lange wimpers

Wil jij graag lange en gezonde wimpers? Dan ben je zeker niet de enige. Lange wimpers zorgen voor een zwoele, vrouwelijke oogopslag en een frisse blik. Bij Grande Cosmetics zoeken ze al jaren naar dé geheimen voor een opvallend paar blikvangers. En die is inmiddels gevonden!

Veel mensen gaan voor wimperextensions wanneer ze dromen van lange wimpers. Wimperextensions zijn natuurlijk geen lange termijnoplossing. Na verloop van tijd moeten deze vervangen worden.  Vaak beschadigen deze extensions ook je natuurlijke wimpers. Hierdoor worden ze broos en breken ze af.  Wanneer je je extensions laat verwijderen, zijn je wimpers vaak nog korter en dunner dan daarvoor. Dat willen we natuurlijk niet! Wanneer je lange wimpers wilt, is het ook belangrijk deze gezond te houden. Wij zetten we graag een paar tips voor je op een rij.

 

1. GrandeLash wimperserum

Onze grootste troef voor lange, gezonde wimpers: het GrandeLash wimperserum.  Dit gepatenteerde serum is gemaakt op basis van vooral natuurlijke en voedende ingrediënten. Deze zorgen ervoor dat je wimpers minder broos worden, dikker worden en minder snel afbreken. Een klein randje boven de wimperrand is genoeg voor een optimaal resultaat. Je wimpers ogen lang, vol en gezond.

 

2. Make-up vervangen voor gezonde wimpers

Maar er zijn meer trucs om je wimpers gezond te houden! Zo beschadigt make-up vaak de wimpers, vooral wanneer deze niet juist gebruikt wordt. Jammer, want mascara zorgt voor een opvallende, sprekende oogopslag. Om de schade te beperken is het belangrijk om je make-up producten op tijd te vervangen. Benieuwd hoe lang jouw cosmetica nog houdbaar is? Dit vind je altijd op de verpakking, bij het icoontje in de vorm van een potje. Het getal dat hier in staat, staat voor het aantal maanden dat het product na openen houdbaar is. Voor mascara en eyeliner is dit meestal drie maanden.

Bij het gebruik van beautyproducten zoals mascara komen er op een gegeven moment bacteriën in de tube. Binnen drie maanden is de hoeveelheid bacteriën nog niet schadelijk, maar naarmate het product ouder wordt, neemt ook het aantal bacteriën toe. Daarnaast droogt mascara na verloop van tijd steeds meer uit, waardoor het de wimpers kan beschadigen bij gebruik. Belangrijke tip dus: koop regelmatig nieuwe producten.

 

3. Make up niet te dik aanbrengen

Ook belangrijk voor het krijgen van gezonde, lange wimpers: breng je make-up niet te dik aan. Dikke langen make-up kunnen je wimpers beschadigen, simpelweg door het gewicht. Regelmatig breken je wimpers dan af. Daar worden je wimpers niet gezonder op! Goede mascara’s zorgen met een enkel laagje voor een oogverblindend paar lange wimpers.

 

4. Voorzichtig reinigen

Voorzichtig reinigen mag zeker niet onderschat worden. Ten eerste is het erg belangrijk om je make-up elke avond consequent te verwijderen. Restjes mascara zorgen er soms voor dat je wimpers afbreken. Met een beetje pech gaan zelfs je ogen ontsteken. Vooral wanneer je normaal gesproken vaak waterproof mascara gebruikt, merk je dat het verwijderen hiervan lastig is. Onze mascara is daarom niet waterproof, maar wel waterresistant. Probeer je wimpers altijd voorzichtig te reinigen. Gebruik speciale make-upremover en wrijf deze voorzichtig van de wimperaanzet naar de puntjes. Zo neem je zo min mogelijk wimpers mee tijden het reinigen. Je wimpers breken op deze manier minder snel af en krijgen langer de kans om door te groeien. Hallo lange wimpers!

 

5. Direct effect met Volumizing Mascara

Nu je gezonde wimpers hebt, ben je waarschijnlijk ook op zoek naar direct resultaat. Dat kan! Grande Cosmetics ontwikkelde naast het populaire wimperserum ook andere make-upproducten, zoals de GrandeMascara. Klontjes zijn verleden tijd dankzij het speciaal ontwikkelde borsteltje. Deze mascara bezorgt je meteen een geweldige oogopslag en volle, lange wimpers.  Wat wil je nog meer?