Snelle make-up tips

Iedereen heeft wel eens een haast-moment, maar je make-up routine wil je eigenlijk niet overslaan. Geen zorgen, met deze makkelijke en snelle tips kun je met een paar make-up producten toch een mooie make-up look creëren. Zo zie je er een stuk representatiever uit en nog belangrijker, je bent op tijd. Zorg dat je deze beauty essentials in je tas hebt zodat je, desnoods even in de trein, nog je make-up kunt aanbrengen.

 

1.     Mascara

Eigenlijk met stip op nummer één staat bij ons de mascara. Als iets je een uitgeslapen blik geeft is het mascara wel. Even snel met het borsteltje over je wimpers heen en je wimpers zien er direct voller en langer uit. 

 

2.     Concealer

Een heel handig middel om onzuiverheden te verbergen, maar een concealer is ook erg goed in het highlighten van de goede plekken op je huid. Gebruik een licht reflecterende concealer en smeer daar een beetje van op je jukbeenderen en je ogen. Het werkt goed om stipjes te zetten in een driehoek vorm onder je onderste ooglid. Smeer het goed uit (lees: deppen) en je zal direct verschil kunnen zien.

 

3.     Lipgloss

Een lippenstift is natuurlijk prachtig en behoud veel langer zijn kleur, maar als je haast hebt, heb je geen tijd om even uitgebreid je lippen bij te werken. Een beetje lipgloss is dan de oplossing. Het verzorgt je lippen en geeft ook nog een subtiele kleur en glans, waardoor je er direct verzorgd uit ziet.

 

4.     Haarspray

Een hele bus haarlak mee is een beetje veel van het goede, maar een klein busje kan je heel goed gebruiken als je haast hebt. Spray gewoon een beetje op je haar en knijp zo volume in je haar. Dag futloos haar!

 

5.     Droogshampoo

Een goed alternatief voor de haarspray en ook heel fijn als je eigenlijk je haar had willen wassen maarja… Spuit een beetje droogshampoo op je haar en masseer het over de hoofdhuid. Je krijgt direct meer volume en je haar ziet er niet meer zo vettig uit. Twee in één.

 

6.     Oogschaduw

Oogschaduw ben je misschien geneigd om over te slaan, maar zelfs als je haast hebt kun je nog een kleurtje aanbrengen. Ga voor natuurlijke tinten en gebruik het liefst kleuren met glans of glimmers erin. Glanzende kleuren zijn makkelijker aan te brengen en te blenden. Met matte kleuren moet je preciezer te werk gaan, wat natuurlijk niet zo handig is als je haast hebt.

 

Heb jij nog een leuke en vooral snelle make-up tip? We horen ze graag!