Snel bruin worden (zonder de zon)

Snel bruin worden, dat is iets waar de meeste mensen wel oren naar hebben. Helaas weten we allemaal dat de zon een schadelijk effect kan hebben op de huid. Om snel bruin te worden, zijn er ook andere opties, waar de zon niet perse voor nodig is. Wij geven je onze tips om snel bruin te worden.

 

Snel bruin worden zonder ook maar een zonnestraal te hebben gezien? Het is mogelijk! We weten allemaal dat de zon een schadelijk effect kan hebben op de huid. We zetten daarom de manieren op een rij om een bruine kleur te verkrijgen zonder daarvoor in de zon te zitten.

 

Snel bruin met zelfbruiner

Een van de snelste manieren om bruin te worden, zonder in de zon of onder de zonnebank te liggen, is met een zelfbruiner. De ingrediënten van een zelfbruiner reageren met de bovenlaag van de huid waardoor de huid van kleur verandert. Het gebruik van een zelfbruiner is een verantwoorde manier om een bruine kleur te verkrijgen. Deze bruine kleur vervaagt binnen een aantal dagen weer.

 

Wil je een zelfbruiner gaan gebruiken? Lees dan hier onze bruin zonder zon tips.

 

Snel bruin met lichaamsmake-up

Houd je niet zo van zelfbruiner maar wil je wel graag een bruin teintje? Lichaamsmake-up of getinte huidverzorgingsproducten kunnen de oplossing zijn. Deze producten geven direct een bruine teint die vervolgens gemakkelijk weer van de huid af is te wassen.

 

De Body Blur van het merk Vita Liberata geeft de huid direct een bruine teint en geeft daarnaast ook een prachtige glow. Bekijk onderstaande video van het effect van de Body Blur.

 

Snel bruin met spray tan

Een andere manier om snel een bruine kleur te verkrijgen is met spray tan. Een spray tan laat je aanbrengen door een professional. Tijdens een spray tan behandeling wordt er een zelfbruiningsvloeistof met een lichte nevel op het lichaam en/of aangebracht. Deze vloeistof, zorgt er net zoals andere zelfbruiners voor dat er een reactie ontstaat met de bovenste huidlaag waardoor deze verkleurt. Binnen 4 tot 8 uur ontwikkelt zich een bruine kleur. Spray tanning is een effectieve en veilige bruin zonder zon behandeling.

 

Dit waren een aantal alteratieven om toch snel bruin te worden zonder de schadelijke invloed van de zon of zonnebank. Maak jij weleens gebruik van een van deze alternatieven, of welk alternatief spreekt jou het meest aan?