Langere wimpers met een lash lift

Wil jij graag langer lijkende wimpers en overweeg je een wimperlifting behandeling? Met een lash lift worden de wimpers gelift waardoor de wimpers er gelift uitzien en dus langer lijken. Lees hier alles over een lash lift behandeling. 

 

Wat is een lash lift?

Een lash lift, of ook wel wimperlifting behandeling, zorgt er voor dat de natuurlijke wimpers worden gelift waardoor de wimpers langer lijken en je een open blik krijgt. Het effect van een wimperlifting blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Een wimperlifting maakt een wimperkrultang overbodig, en aangezien de wimpers tijdens de behandeling vaak ook worden geverfd, is mascara voor soms ook niet meer nodig. . 

 

Hoe werkt een lash lift behandeling?

Tijdens een lash lift behandeling wordt er gewerkt met lotions die er voor zorgen dat de zwavelverbinding van de wimpers wordt verbroken en deze vervolgens weer worden hervormd om zo mooie gekrulde en omhoog staande wimpers te kunnen creëren. Er wordt een siliconen pad op het ooglid aangebracht, waar de wimpers als het ware overheen worden gelegd. De maat van de pad, bepaalt de vorm en krul van de wimpers. Kies daarom zorgvuldig voor een formaat pad die het beste aansluit bij jouw wensen. De wimperstyliste zal hier een goed advies over uit kunnen brengen. Zodra de wimpers ‘in vorm zijn gebracht’ worden de wimpers daarna vaak nog geverfd, zodat de wimpers niet alleen gelift zijn, maar ook mooi gekleurd zijn en dus nog langer lijken. Bij veel salons is het verven van de wimpers optioneel. 

 

Wat zijn de voordelen van een lash lift?

Na een wimperlift behandeling zijn de natuurlijke wimpers gelift en mooi gesepareerd waardoor de wimpers langer lijken en je een mooie open blik krijgt en je ogen groter lijken. Het effect blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar (afhankelijk van de wimpercyclus). Je hebt (tijdelijk) geen wimperkrultang en indien je de wimpers ook laat verven, kan een mascara soms ook (tijdelijk) overbodig zijn. Met een lash lift creëer je langer ogende wimpers zonder wimperextensions. Een lash lift is ook goedkoper dan wimperextensions. Een lash lift vereist geen tot weinig nazorg. 

 

 

Lash lift of wimperextensions?

Wanneer je langere wimpers wilt, wordt er veelal gekozen voor wimperextensions. Wat is het verschil tussen een lash lift en wimperextensions? Allereerst is een lash lift natuurlijker, aangezien hier de eigen wimpers worden gelift. Bij wimperextensions, worden er extensions op de eigen wimperhaarjes aangebracht worden de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Het effect van een lash lift is 6 tot 8 weken zichtbaar, wimperextensions dienen ongeveer om de 4 weken te worden opgevuld. Welke behandeling het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw wensen.

 

Heb je ook weleens nagedacht over een wimperserum? Met een wimperserum verzorg je de wimpers niet alleen, maar creëer je binnen enkele weken ook voller en langer ogende wimpers. Een wimperserum kan ook in combinatie met een lash lift worden gebruikt.


Aanraders uit de shop