Je wimpers verzorgen

Het is belangrijk om je wimpers goed te verzorgen. Net als je huid en hoofdhaar zijn wimpers gebaat bij de juiste verzorging. We zijn immers lang niet allemaal van nature gezegend met lange, stevige wimpers die voor een verleidelijke oogopslag zorgen. Hoe verzorg je jouw wimpers optimaal?

 

Je wimpers verzorgen

Het haar op ons hoofd geven we alle aandacht dat het nodig heeft. Maar veel vrouwen vergeten ondertussen hun wimpers te verzorgen. Terwijl een goede verzorging bijdraagt aan volle, lange en dikke wimpers.

 

Je wimpers verzorgen, hoe doe je dat?

  •        Reinig je wimpers voorzichtig
  •        Verzorg je wimpers van binnenuit
  •        Gebruik een wimperserum   

 

Reinig je wimpers voorzichtig

Voor een goede verzorging van je wimpers is het essentieel om je wimpers goed te reinigen. Draag je overdag mascara? Haal deze er dan altijd af voordat je gaat slapen. Dat geldt overigens voor alle make-up die je draagt. Je huid goed reinigen voor het slapen gaan voorkomt allerlei huidproblemen. Om te voorkomen dat je wimpers uitdrogen en (af)breken is het verzorgen van je wimpers voor je gaat slapen erg belangrijk. Verwijder de mascara voorzichtig. Ga niet hard wrijven, maar beweeg juist rustig van je wimperrand over je wimpers naar de wimperpuntjes. Zo voorkom je dat je wimpers uitvallen.

 

Verzorg je wimpers van binnenuit

Je wimpers verzorgen doe je ook van binnenuit. Huid en haar weerspiegelen je gezondheid, dat heb je vast al vaker gehoord. Voor volle en lange wimpers is het slim om voldoende water te drinken. Ook helpt het om producten met vitamine D, zoals vette vis en eieren te eten. Deze vitamine is belangrijk voor de haargroei van je wimpers. Vitamine B helpt ook, het maakt je wimpers sterker. Zet dus snel peulvruchten, bananen en brood op je menu!

 

Gebruik een wimperserum  

Als je wimpers droog zijn, worden ze poreus en breekbaar. Hierdoor kunnen wimperharen zelfs eerder uitvallen. Gebruik daarom een serum om je wimpers te verzorgen. Het GrandeLash Wimperserum is een wetenschappelijk ontwikkeld serum vol natuurlijke ingrediënten die je wimpers op en top verzorgen. Het GrandeLash Wimperserum is een echte musthave voor wie droomt van gezonder en voller ogende wimpers.

Zoals je ziet is je wimpers verzorgen niet zo moeilijk als het op voorhand misschien lijkt. Als je niet gezegend bent met de verleidelijke oogopslag, is het geen gek idee om de natuur een handje te helpen. Besteed zorg en aandacht aan je wimpers. Door je wimpers te verzorgen en wat extra aandacht te geven, volgen die stralende Bambi-ogen vanzelf.