GrandeLash, hét wimperserum van het nieuwe merk Grande Cosmetics

Maak kennis met Grande Cosmetics! Grande Cosmetics is een cosmetica merk uit de Verenigde Staten en staat bekend om haar innovatieve formules. Het wimperserum van Grande Cosmetics, genaamd GrandeLash is een van de bestsellers. GrandeLash, jouw geheim voor sterkere, vollere en langer uitziende wimpers.  

Langere en vollere wimpers, dat willen we allemaal wel! Met GrandeLash zijn broze wimpers verleden tijd. Het GrandeLash wimperserum verzorgt de wimpers en zorgt er voor dat de wimpers sterker, voller en langer ogen. GrandeLash is een effectief wimperserum van Grande Cosmetics; een cosmetica merk uit de Verenigde Staten met innovatieve formules. Het merk is razend populair in de Verenigde Staten en nu nieuw en exclusief verkrijgbaar in de Benelux. We vertellen je graag meer over Grande Cosmetics en haar producten:

 

GrandeLash wimperserum

Droom jij ook van lange en mooie wimpers? Of kunnen jouw wimpers wel een boost gebruiken na het dragen van wimperextensions? GrandeLash is het antwoord op jouw wimper wensen. Het GrandeLash wimperserum bevat een gepatenteerde mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren en zorgt voor natuurlijk langer en voller ogende wimpers in slechts 4 tot 6 weken, met een volledig resultaat in 3 maanden. Het wimperserum helpt korte en dunner wordende wimpers te verbeteren en is ook ideaal om het uiterlijk van broze en beschadigde wimpers te herstellen. Je hoeft het product slechts eenmaal per dag aan te brengen op de wimperaanzet. Gemakkelijk, veilig en effectief! Het GrandeLash serum voor de wimpers is getest en goedgekeurd door oogartsen en kan bovendien veilig gebruikt worden in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf. Bovendien is GrandeLash vegan, cruelty free en vrij van parabenen.

 

Onderzoeksresultaten*:

 • 97% zag zichtbaar meer wimperhaartjes
 • 94% zag gezonder uitziende wimpers
 • 90% zag langer uitziende wimpers

*Resultaten zijn gebaseerd op onderzoek onder consumenten. Resultaten kunnen variëren. 

 

Hoe werkt het GrandeLash wimperserum?

Na het reinigen van je gezicht en ogen, kun je het GrandeLash wimperserum aanbrengen op schone en droge wimpers. Breng een dun lijntje van het wimperserum aan bij de wimperaanzet van de bovenste wimperrand. Gebruik eenmaal daags in de avond voor het slapen. Laat het serum na het aanbrengen 1 tot 2 minuten drogen. 


Tips: 

 • Breng het GrandeLash wimperserum aan op de wimperaanzet (de huid bij de wimperhaartjes), niet op de wimperhaartjes zelf.
 • Een veeg is voldoende voor de applicatie op beide ogen. Het is niet nodig om meer product aan te brengen, of het product meerdere keren per dag aan te brengen. 
 • Gebruik het GrandeLash wimperserum 3 maanden dagelijks. Nadat het gewenste resultaat is behaald, kun je het wimperserum om de dag aanbrengen om het resultaat te behouden.
 • Omdat het wimperserum op waterbasis is, is het geschikt om te gebruiken in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf. 

 

 

Ingredienten GrandeLash wimperserum

Het GrandeLash wimperserum bevat een gepatenteerde mix van vitamines, antioxidanten en aminozuren waaronder;

 • L-Proline: een aminozuur dat essentieel is voor gezonde en versterkte wimpers.
 • Hyaluronzuur: verzorgt en beschermt de wimpers, voorkomt dat de wimpers breken en hydrateert droge, broze of beschadigde wimpers.
 • Botanisch extractenmengsel: een krachtige combinatie van voedende en antioxidant rijke ingrediënten vanuit natuurlijke bronnen ( zoals ginsengwortel, kamillebloem, berendruifbladeren) met het doel de wimperzakjes te versterken.
 • Glycosaminoglycanen: Sluit vocht in en versterkt de bestendigheid en glans van de wimpers.

 

Over Grande Cosmetics

Bij Grande Cosmetics gaat het nooit alleen om cosmetica. Grande gelooft in krachtige serums en make-up producten met een dubbele werking die uw eigen schoonheid verbeteren door je zowel directe resultaten als voordelen op de langer termijn te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een eyeliner & wimperserum in één. Grande Cosmetics is geliefd bij verschillende celebrities en heeft meer dan 50 awards gewonnen met het GrandeLash wimperserum, GrandeBrow wenkbrauwserum, GrandeLiner eyeliner en GrandeLips gloss.

 

Assortiment Grande Cosmetics

Naast het GrandeLash wimperserum, biedt Grande Cosmetics een uitgebreid product assortiment met onder andere een wenkbrauwserum, mascara, eyeliner, mascara primer, wenkbrauwgel, lip- en haarproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen? Een haarserum voor voller en dikker ogend haar, of een mascara voor een mooie oogopslag met lange wimpers?

 

Grande Cosmetics is nu exclusief verkrijgbaar in de Benelux. Wil je meer informatie over Grande Cosmetics ontvangen, of wil je de producten van Grande Cosmetics graag (in)kopen? Neem gerust contact met ons op. Klik hier op de producten van Grande Cosmetics.