Dingen die vrouwen met een pony herkennen

Pony’s komen regelmatig terug in de mode (en eerlijk, raken ze ooit echt uit?). Denk je erover om een pony te nemen, of heb je een pony? Lees dan zeker even onderstaand artikel. Dit zijn namelijk 10 dingen die mensen met een pony herkennen.  

 

1.     De wind

Echt, of je nu lang haar hebt of een pony (of allebei): wind is niet je beste vriend. En omdat het in Nederland nogal eens waait… enfin, je ziet de helft van de tijd niet zoveel. Met een charmant clipje maar even aan de zijkant vastmaken?

 

2.     Regen

Of een combinatie van wind en regen, nog erger. Want als je uiteindelijk op je werk of op school aankomt, ziet je pony eruit als de staart van een poedel of als een natte zwabber. Met zwemmen hetzelfde. Wil je er charmant uitzien op het strand of in het zwemband, neem dan zeker geen duik onder water.

 

3.     De kapper is your best friend

Een pony is mooi hoor, alleen lijkt het wel alsof er iedere dag drie centimeter bijkomt. Met het gevolg dat je om de paar weken bij de kapper in de stoel zit voor het bijknippen. Tenzij je graag met je hoofd zwaait om iets te kunnen zien natuurlijk.

 

4.     Say cheese

Sta je net helemaal perfect voor de foto, komt er weer een windvlaagje. Hoppa, pony in de lucht, en jij ziet er op de foto uit alsof je een alpaca bent. Hmm, nog één foto dan?

 

5.     Lekker sporten

Even een lekkere work-out en jij zit met een pony die vastgeplakt zit tegen je voorhoofd. Lovely. Na een jaloerse blik op je vriendin-met-paardenstaart veeg je die pony maar weer eens opzij. Een douche klinkt nu wel heel aantrekkelijk…

 

6.     Weerbarstige pony’s

Ook leuk: een pony die iedere kant op groeit, behalve de kant die jij wilt. Omhoog, opzij… grr, nee, je wilt geen tekenfilmfiguur zijn vandaag, kan dat haar niet gewoon naar beneden groeien? Dan maar weer goed borstelen en een laag haarspray eroverheen.

 

7.     Krullende pony’s

Ook heel leuk, een krullende pony. Zelfs als je alleen maar slag in de rest van je haar hebt, kan je pony ineens een flinke krul hebben. Omdat je er niet uit wil zien als een dametje dat met een haarkruller in over straat loopt, ben je een halve ochtend bezig om het ding plat te krijgen met een borstel, stijltang en haarspray.

 

8.     Gezichtscrème / foundation /etc.

Je wilt er natuurlijk op je best uit zien. Scrubje hier, gezichtscrème daar…. Kan je pony ook even lekker van mee profiteren…. Hmm, toch niet zo ideaal. Toch maar weer even die schuifspeldjes tevoorschijn halen. Haarband werkt ook, alleen moet je daarna je pony weer stylen, zucht…

 

9.     Mascara

Vooral herkenbaar als je net een pony hebt. Even je mascara opdoen zonder na te denken kan er al snel voor zorgen dat de onderkant van je pony een extra laagje bruin of zwart heeft gekregen. Ja, je haren zitten daar al, je kunt niet te ver omhoog schieten met je borsteltje.

 

10.  Even kijken hoor

‘Oh, benieuwd hoe je eruit ziet zonder pony.’  En ja hoor, dan wordt je pony weer opzij geschoven. Gewoon even ‘om te kijken’.  Ja leuk, maar dat is al de zeventigste die dat doet. En dan heb je het nog maar niet eens over het stylingdrama dat je daarna weer hebt.

 

En, herkenbaar? Heb jij nog van die typische dingen die vrouwen met een pony zullen herkennen? Of valt het allemaal wel mee bij jou? Laat het ons weten via mail of Facebook en wie weet staat jouw herkenbare momentje er binnenkort bij.