Wimperlifting of wimperserum?

 

 

De afgelopen jaren is wimperlifting een populaire behandeling geworden in schoonheidssalons. Met een wimperlift behandeling zorg je er voor dat de natuurlijke wimpers worden gelift. Waarom zou je voor een lashlift behandeling kiezen, of kan een wimperserum ook uitkomst bieden?  

Of een wimperserum uitkomst kan bieden, is afhankelijk van jouw wensen. Met een wimperlifting lijken de wimpers langer en staan deze mooi omhoog gekruld, met een wimperserum verbeter je de gezondheid van de natuurlijke wimpers voor voller en langer ogende wimpers. We hebben een lijstje gemaakt met de voordelen van beide methoden. Maar eerst vertellen we je meer over de wimperlifting behandeling.

 

Wat is wimperlifting?

Een wimperlift, of ook wel lashlift behandeling, zorgt er voor dat de natuurlijke wimpers worden gelift waardoor de wimpers langer lijken en de klant een open blik krijgt. Dit maakt de wimperkrultang overbodig. Tijdens een lashlift behandeling wordt er gewerkt met lotions die er voor zorgen dat de zwavelverbinding van de wimpers wordt verbroken en deze vervolgens weer worden hervormd om zo mooie gekrulde en omhoog staande wimpers te kunnen creëren. Vaak worden de wimpers daarna nog geverfd, zodat de wimpers niet alleen gelift zijn, maar ook mooi gekleurd zijn en dus nog langer lijken.

 

Lashlift voordelen

  • Na een wimperlift behandeling zijn de natuurlijke wimpers gelift waardoor de wimpers langer lijken en de klant een mooie open blik heeft.
  • Het effect blijft gemiddeld 6 tot 8 weken zichtbaar (afhankelijk van de wimpercyclus).
  • Je hebt (tijdelijk) geen wimperkrultang meer nodig.
  • Indien je de wimpers ook laat verven, gebruiken sommige klanten zelfs geen mascara meer.

 

Wimperserum voordelen

  • Het kost minder tijd dan een lashlift behandeling. Een wimperserum is namelijk in één seconde aangebracht op de wimperaanzet. Je kunt een wimperserum gemakkelijk toevoegen aan jouw routine.
  • Het wimperserum van Grande Cosmetics zorgt er voor dat de wimpers na dagelijks gebruik van nature langer en voller ogen. Tip: Gebruik een wimperserum gedurende 3 maanden dagelijks voor een optimaal resultaat, na 3 maanden kun je een wimperserum nog om de dag gebruiken om zo de resultaten te behouden.
  • De natuurlijke gezondheid van de wimpers gaat er met een wimperserum op vooruit. Mascara zit mooier, de wimpers krullen makkelijker en je krijgt een mooie oogopslag. ​Tip: Wil je extra lange wimpers? Probeer dan eens een primer te gebruiken voordat je een mascara aanbrengt. De GrandePrimer bijvoorbeeld is een hele fijne primer die de wimpers separeert en extra lengte geeft. Volg na het aanbrengen van de primer op met mascara.

Waarom kiezen tussen een lashlift of wimperserum?

Het is niet perse nodig om te kiezen tussen een lashlift of een wimperserum. Een wimperserum kan namelijk ook goed in combinatie met een lashlift en/of wimperverf worden gebruikt. Veel schoonheidsspecialisten raden aan om bijvoorbeeld het GrandeLash wimperserum te gebruiken als ondersteuning van de gezondheid van de wimpers.

 

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een wimperlift behandeling te laten doen en tegelijkertijd te starten met het gebruik van een wimperserum. Zodra het effect van de wimperlifting binnen 6 tot 8 weken begint te verdwijnen, hebben de wimpers in de tussentijd een boost gehad van het wimperserum.

 

Heb je naar aanleiding van het lezen van dit artikel nog vragen over wimperserums of Grande Cosmetics in het bijzonder? Neem dan gerust contact met ons op.


Aanraders uit de shop