Wimperextensions of wimperserum?

Wimperextensions of wimperserum, wat is beter? Wimperextensions zijn een aantal jaren geleden enorm populair geworden, maar ook het wimperserum is in opkomst. Wat is de betere optie?

Het korte antwoord is dat het er vanaf hangt wat je zelf belangrijk vindt. Wimperextensions zijn duurder om bij te houden, maar het resultaat is standaard en gegarandeerd. Wimperserums zijn eenvoudig toe te voegen aan je ochtend (of avond) routine en ondersteunen de natuurlijke gezondheid van je wimpers. We hebben hieronder een lijstje gemaakt met een aantal voordelen van beide methoden.

 

Wimperextensions voordelen

 • Je hoeft niet te wachten op het resultaat. Na 1,5 uur heb je een volledige set lange wimpers.
 • Je hebt gegarandeerd hetzelfde resultaat als je vriendin of je moeder. Een wimperserum verzorgt je natuurlijke wimperhaartjes. Hoe broos of breekbaar die zijn, bepaalt dus hoe ze eruit komen te zien en hoe ze kunnen verbeteren. En deze resultaten kunnen verschillen met de resultaten die je vriendin of moeder heeft bereikt.
 • Als je wimperextensions neemt, kun je kiezen uit verschillende stijlen, lengtes en volume.
 • Je kunt zelf bepalen hoeveel krul je in je wimpers wilt hebben. Geen wimperkrultang meer nodig!

 

Wimperserum voordelen

 • Het kost minder tijd dan wimperextensions. Wimperextensions staan natuurlijk prachtig, maar er zit zeker onderhoud aan. Bedenk goed of je wel om de drie tot vier weken naar de salon wil om je extensions weer bij te vullen. Een wimperserum neem je gewoon mee in je toilettas en gebruik je iedere dag voordat je je make-up aanbrengt. Je kunt de tube ook gewoon naast je tandenborstel zetten, vergeet je het nooit!
 • Wimperextensions zijn duurder. De aanschafprijs van een set wimperextensions kan soms goedkoper zijn, maar dan komt de driewekelijkse refill er nog bij. Dat kan dan snel oplopen, waardoor extensions snel duurder uitvallen. Heb je een kleine beurs, dan kan een wimperserum een aantrekkelijk alternatief zijn. 
 • Het wimperserum van Grande Cosmetics heeft bij veel klanten gezorgd voor een significante toename in de krul van de wimpers. Dit is een van de manieren waarop GrandeLash wimpers er mooier uit laat zien.
 • De natuurlijke gezondheid van je wimpers gaat erop vooruit. Mascara zit mooier, wimpers krullen makkelijker en je krijgt een prachtige oogopslag. Allemaal van jezelf!

 

Waarom kiezen tussen wimperserum of wimperextensions?

Waarom zou je eigenlijk kiezen tussen wimperextensions of wimperserums? Een wimperserum kan ook prima in combinatie met extensions gebruikt worden. Niet voor niets raden veel wimperstylisten GrandeLash aan als ondersteuning voor je wimpers.

 • Je gebruikt een wimperserum ter ondersteuning van de wimperextensions. Doordat je je wimpers goed verzorgt en ze minder broos en breekbaar zijn, kunnen ze het gewicht van de extensions veel beter dragen.
  • Tip: Het GrandeLash wimperserum is op waterbasis, dus gewoon te gebruiken met extensions. Dit geldt niet voor alle wimperserums. Houd hier dus rekening mee!
 • Je gebruikt een wimperserum als overgangsperiode. Door het wimperserum van GrandeLash al te gebruiken tijdens het dragen van extensions, ondersteun je de gezondheid van je natuurlijke wimperhaartjes al. Als je dan je extensions laat verwijderen, zullen ze minder broos een breekbaar zijn dan ‘normaal’.
 • Je gebruikt een wimperserum zodat je minder lange extensions ‘nodig’ hebt. Met een wimperserum verbeteren je natuurlijke wimperhaartjes al. Maar als je dan net wat extra lengte wil, waarom zou je de twee niet combineren? Door het serum te gebruiken, kun je voor kortere extensions kiezen, of wellicht een andere stijl extensions dan je normaal zou doen. Met gezonde haartjes als basis kun je natuurlijk meer spelen met stijlen.

Heb je naar aanleiding van het lezen van dit artikel nog vragen over wimperserums of GrandeLash in het bijzonder? Aarzel dan niet om ze aan ons te stellen, we staan je graag te woord.