Wenkbrauwen vormen

De wenkbrauwen zijn een belangrijk en opvallend onderdeel van het gezicht. Ze vormen het gezicht en geven er karakter aan. Het maakt dan ook een groot verschil als er voldoende aandacht aan wordt besteed. Wenkbrauwen vormen is niet ingewikkeld, maar er moet wel voorzichtig te werk worden gegaan. Bent u benieuwd hoe u perfecte wenkbrauwen kunt vormen?

 

Vorm van het hoofd

De mooiste vorm van de wenkbrauwen is afhankelijk van de vorm van het hoofd. Rechte wenkbrauwen compenseren een lang gezicht en gebogen wenkbrauwen staan beter op een rond gezicht. Personen met hoekige gezichten kunnen beter kiezen voor gebogen wenkbrauwen en bij ovale gezichten staat een lichte boog het beste.

 

Wenkbrauwen epileren

Als de juiste vorm is gekozen, is het belangrijk om te letten op de juist verhoudingen. Het begin van de wenkbrauw zou moeten beginnen naast de zijkant van de neus. Het makkelijkste is om hiervoor een dunne kwast langs de neus en het oog te houden. Leg daarna de kwast langs de neus en de andere kant van het oog. Dit is de juiste lengte van de wenkbrauw. De boog zou moeten komen op de plek waar de lijn van de neus langs de pupil naar de wenkbrauw loopt.

 

Wenkbrauwen laten groeien

Zodra de perfecte wenkbrauwen zijn gevormd, is het belangrijk om het pincet even met rust te laten en de wenkbrauwen te laten groeien. Volle wenkbrauwen worden over het algemeen mooier gevonden dan te dunne wenkbrauwen. GrandeBrow wenkbrauwserum voedt en verzorgt zo de mooie wenkbrauwen. Lees ook onze andere tips voor mooie wenkbrauwen.