Wimpers en wenkbrauwen verven

Door de wimpers en wenkbrauwen te verven kun je jouw oogopslag net iets meer laten spreken. Heb je geen zin om iedere dag mascara te dragen, maar wil je wel graag dat je wimpers er donker uit zien? Of wil je donkere wenkbrauwen zonder iedere dag naar een wenkbrauwpotlood te moeten grijpen? Het verven van de wimpers en wenkbrauwen kan een gemakkelijke oplossing zijn.

 

Wimpers verven

Door de wimpers te verven kun je jouw oogopslag net iets intenser maken. Vaak zie je dat de wimpers van nature lichtere uiteindes hebben. Door de wimpers te verven, maak je de wimpers donkerder en lijken de wimpers dus langer. Let er wel op dat dit verschil alleen zichtbaar is als je van nature niet hele donkere wimpers hebt. Heb je van nature al donkere wimpers, dan zal het verven van de wimpers niet heel veel effect hebben. Heb je al donkere wimpers en wil je toch graag dat de wimpers voller en langer ogen? Denk dan eens aan het gebruik van een wimperserum, een primer en goede mascara voor een extra mooie oogopslag.

 

Wenkbrauwen verven

Heb je geen volle wenkbrauwen of mogen jouw wenkbrauwen wel wat donkerder zijn? Het verven van de wenkbrauwen kan mogelijkheden bieden. Zo zorgt het verven van de wenkbrauwen er voor dat de wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder ogen. Bovendien scheelt het je ook een hoop tijd om de wenkbrauwen niet in te hoeven vullen met wenkbrauwpoeder of een wenkbrauwpotlood. Er zijn verschillende soorten wenkbrauwverf. Tegenwoordig zijn ‘henna brows’ ook een populaire behandeling in de salons. Bij een henna brows behandeling worden de wenkbrauwen geverfd met henna. Met henna kan de huid onder de wenkbrauwhaartjes meegeverfd worden waardoor de huid donkerder wordt. Overleg samen met een schoonheidsspecialiste welke behandeling het beste aansluit op jouw wensen en verwachtingen.

 

Wimpers en wenkbrauwen laten verven

Geverfde wimpers en wenkbrauwen zijn ideaal voor actieve mensen, mensen die graag tijd willen besparen in de ochtend met het aanbrengen van eventuele make-up. Over het algemeen blijft de wimperverf en wenkbrauwverf tot 6 weken zichtbaar en zal het resultaat geleidelijk vervagen. We raden aan om de wimpers en wenkbrauwen te laten verven bij een schoonheidssalon. Zij kunnen er voor zorgen dat de kleur perfect aansluit bij het gewenste resultaat. Verf je jouw wimpers liever zelf? Lees dan ons artikelen over het zelf verven van wimpers eens door. 

 

Alternatief voor wimperverf

Wil je geen wimperverf gebruiken maar wel langer ogende wimpers? Overweeg dan eens een wimperserum. Dit product verzorgt de wimpers intensief. Door dagelijks een dun lijntje aan te brengen op de wimperrand zul je na een aantal weken opmerken dat de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Een optimaal resultaat ervaar je na 12 weken. Een combinatie van wimperserum en wimperverf is ook mogelijk. Je wimpers krijgen dan een donkere tint en gaan er met de tijd voller en langer uit zien door het gebruik van een wimperserum.


Aanraders uit de shop