Gezonde voeding voor gezondere en langere wimpers

Het krijgen van gezonde en lange wimpers is een wens die veel mensen met elkaar delen. Om dit te bereiken wordt er vaak gekozen voor een tijdelijke oplossing, zoals wimperextensions. Helaas beschadigt deze vorm van wimperverlening de wimpers. Hierdoor zullen de wimpers er nog minder vol uit gaan zien. Om deze reden geeft GrandeLash de komende tijd tips om uw eigen wimpers te verzorgen, voor gezondere en vollere wimpers.

 

Vitamine D

Vitamines helpen bij het behouden van mooie wimpers. Vooral vitamine B en vitamine D maken de wimpers sterker, waardoor ze beter bestand zijn tegen externe invloeden. Vitamine D wordt automatisch door het lichaam aangemaakt als je in de zon loopt. Omdat we in Nederland, vooral in de winter, daarvoor te weinig zon hebben, is vitamine D ook in de vorm van supplementen te koop. Houd wel de aanbevolen dosering aan, een teveel aan vitamine D leidt niet tot extra volle wimpers!

 

Vitamine B

Vitamine B is een verzamelnaam voor acht verschillende vitaminen, die je lichaam niet zelf aan kan maken. Daarom moet je dus producten eten met deze vitamines erin. Vooral yoghurt en bananen zijn rijk aan vitamine B en helpen dus bij de haarverzorging. Gezonde voeding in het algemeen zorgt natuurlijk ook voor gezonde wimpers. Zorg daarom voor een gebalanceerde voeding en drink voldoende water.

 

Wimperserum

Naast genoeg vitamines helpt ook het wimperserum van GrandeLash  bij het verzorgen van je wimpers. Breng iedere dag een dun lijntje van het wimperserum aan op de basis van je wimpers. Er zal een zichtbare verbetering te zien zijn binnen 12 weken!