Ogen reinigen voor gezondere en langere wimpers

Veel vrouwen willen langere wimpers en laten daarvoor wimperextensions zetten. Het nadeel daarvan is dat het de wimpers beschadigt en het maar een tijdelijke oplossing is. Als de extensions worden verwijderd, bestaat er een grote kans dat de wimpers zijn beschadigd en er nog minder mooi en vol uitzien. Grande Cosmetics geeft daarom tips om de eigen wimpers te verzorgen, waardoor de wimpers gezonder en voller worden.

 

Ogen schoonmaken

Het schoonmaken van de ogen is essentieel om de wimpers gezond te houden. Het is belangrijk om elke dag de make-up van het gezicht te verwijderen. Mascara op de wimpers kan ’s nachts hard worden, wat de wimpers broos en gevoelig maakt. Ook kunnen de huidcellen zich minder snel vernieuwen als er make-up op de huid zit. Dit zorgt voor een verouderde huid, waardoor de wimpers sneller uitvallen.

 

Voorzichtig schoonmaken

Bij het schoonmaken van de ogen kunnen de wimpers echter ook beschadigen. Daarom is het belangrijk dit voorzichtig te doen en de ogen niet te hardhardig schoon te maken. Door zacht, maar zorgvuldig te deppen met een watje met reinigingslotion, worden de ogen voldoende schoon. Ook kan het helpen om het watje 20 seconden op het oog te laten rusten en de make-up dan weg te vegen.

 

Wimperserum

Als de ogen schoon zijn, kan het wimperserum van Grande Lash nog meer hulp bieden. Iedere dag een dun lijntje van het wimperserum aanbrengen bij de wimperaanzet, geeft al na 12 weken een duidelijk effect.


Aanraders uit de shop