Lange wimpers zonder wimperextensions

Binnen een handomdraai mooie lange wimpers, zonder daar s’ochtends veel tijd aan te besteden, dat klinkt vast als een droom? We weten allemaal dat je met wimperextensions direct een mooie oogopslag kunt realiseren met lange, gekrulde wimpers. Toch zijn wimperextensions niet voor iedereen de gewenste oplossing. Zoek je een oplossing om jouw korte of rechte wimpers er langer, voller en mooier uit te laten zien? Wij zetten alle mogelijkheden voor lange wimpers op een rij.

Voor veel vrouwen zijn lange wimpers een droom. Om dit snel te kunnen realiseren, wordt er vaak al snel aan wimperextensions gedacht. Maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden om jouw wimpers er langer uit te laten zien. Bekijk onze aanraders hieronder:

 

1. Mascara & primer

We weten allemaal dat een goede mascara een enorm verschil kan maken. Waarschijnlijk heb je het weleens meegemaakt, je hebt een nieuwe mascara gekocht en hebt daar hoge verwachtingen van. Uiteindelijk blijkt de mascara niet het gewenste resultaat te geven. Het vinden van de perfecte mascara kan een hele zoektocht zijn. Maar heb je ook weleens nagedacht over een primer? Een primer breng je aan op de wimpers voordat je de mascara aanbrengt. Een primer geeft meestal een soort fibers af waardoor de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Na de primer kan een mascara aan worden gebracht. Een primer versterkt dus het effect van de mascara.

 

2. Wimperserum

Misschien heb je er weleens van gehoord, een wimperserum? Het verzorgen van de wimpers met een wimperserum kan de manier zijn om jouw wimpers langer te laten ogen. Met een wimperserum verbeter je de gezondheid van de natuurlijke wimpers voor voller en langer ogende wimpers. Je hebt wel wat geduld nodig, binnen 4 tot 6 weken zul je de eerste resultaten opmerken, met een volledig resultaat binnen 3 maanden. Je krijgt er echter wel natuurlijk voller en langer ogende wimpers voor terug. Dag korte wimpers!

 

3. Lashlift of wimperlifting

Tijdens een lastlift worden de natuurlijke wimpers gelift waardoor de wimpers langer lijken en een mooie volumineuze krul krijgen. De lastlift behandeling is ook wel bekend al wimperlifting. Rechte wimpers zijn verleden tijd met een lashlift behandeling. Het effect van een wimperlifting is vaak 6 tot 8 weken zichtbaar. Daarna gaan we de wimpers weer terug naar haar natuurlijke staat.

 

4. Wimperverf

Onderschat de kracht van wimperverf niet! Veelal hebben de wimpers van nature lichter gekleurde uiteindes. Door de wimpers te verven maak je de wimpers donkerder en lijken de wimpers dus iets langer en voller. Binnenkort een behandeling bij de schoonheidsspecialiste op de planning? Vraag dan eens of ze jouw wimpers wil verven. De kosten van het verven van de wimpers zijn relatief laag maar het effect van wimperverf kan een groot verschil maken op het voorkomen van jouw wimpers.


Aanraders uit de shop