Veelgestelde vragen - GrandePrimer wimper primer

Veelgestelde vragen over de GrandePrimer wimper primer kun je in deze blogpost terugvinden. Ben je benieuwd naar wat de GrandePrimer is, hoe het product werkt en wat het effect van een wimper primer op de wimpers is? Bekijk dan onderstaande vragen en ontdek hoe je met een primer langer uitziende wimpers kunt creëren.

 

Tip: staat een vraag er niet bij? Stel je vraag dan gerust aan ons via het contactformulier. We komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

 

Heb je al gehoord van de GrandePrimer? De wimper primer van Grande Cosmetics? Met een wimper primer creëer je voller en langer uitziende wimpers en zorg je voor een goede basis voor de daarna aan te brengen mascara. We vertellen je alles over het product die absoluut niet mag ontbreken in jouw wimper routine. 

 

Wat is GrandePrimer wimper primer?

GrandePrimer is een wimper primer. Dit is een cosmetica product die je aanbrengt op de wimpers, voordat je de mascara aanbrengt. Het is ontwikkeld om zogenaamde ‘fibers’ of ‘vezels’ af te geven op de wimpers om zo te zorgen voor langer en voller uitziende wimpers. Hiermee zorg je voor een optimaal effect van de mascara die je na de primer aan brengt.

 

Hoe gebruik je GrandePrimer?

Volg onderstaand stappenplan op per oog:

Stap 1: Breng 1 of 2 lagen van de GrandePrimer aan op de wimpers in opwaartse bewegingen, zoals je normaliter ook een mascara aan zou brengen. De formule van de GrandePrimer is wit.

Stap 2: Laat de GrandePrimer niet te lang drogen.

Stap 3: Breng een mascara aan over de witte primer en geniet van voller en langer uitziende wimpers. 

 

Tip: we raden aan om de GrandeMascara te gebruiken in combinatie met de GrandePrimer voor een optimaal effect met extra lengte en volume. Ontdek het effect van de GrandePrimer en GrandeMascara in onderstaande video: 

 

Waarom is de GrandePrimer formule wit?

De GrandePrimer formule is wit. Vanwege de witte kleur kun je goed zien waar je de primer aan hebt gebracht. Breng vervolgens een mascara aan over de primer, voor langer, voller en donkerder uitziende wimpers.

 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de GrandePrimer?

GrandePrimer bevat een mix van verzorgende ingrediënten, mini fibers en peptides die de wimpers een boost geven en de wimpers er tegelijkertijd langer en dikker uit laat zien. Daarnaast bevat GrandePrimer ook ingrediënten die de wimpers versterken, waardoor het afbreken van wimpers wordt beperkt.

  • Zorgt er voor dat het effect van de mascara wordt versterkt
  • Voor voller en langer uitziende wimpers
  • Smudge-proof
  • Water resistent
  • De unieke applicator is speciaal ontwikkeld om de wimpers te primen door de wimpers goed te separeren en zo voor een vlekkeloze applicatie te zorgen

 

Kan ik GrandePrimer gebruiken in combinatie met wimperextensions of nepwimpers?

Ja, GrandePrimer kan gebruikt worden in combinatie met wimperextensions en nep wimpers, het is namelijk een formule op waterbasis.

 

Hoelang kan ik de GrandePrimer gebruiken?

Na opening is de GrandePrimer 6 maanden houdbaar.

 

Assortiment Grande Cosmetics

Naast de GrandePrimer wimper primer, biedt Grande Cosmetics een uitgebreid product assortiment met onder andere een wimperserum, wenkbrauwserum, mascara, eyeliner, wenkbrauwgel en lipproducten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wenkbrauwserum voor vollere wenkbrauwen? Een wimperserum voor gezondere, voller en langer ogende wimpers, of een eyeliner voor een mooie oogopslag?

 

Heb jij weleens een wimper primer gebruikt? Probeer de GrandePrimer eens en ontdek het verschil tussen een mascara applicatie met en zonder wimper primer. Heb je vragen naar aanleiding van de blogpost? Wil je meer informatie over Grande Cosmetics ontvangen, of wil je de producten van Grande Cosmetics graag (in)kopen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 


Aanraders uit de shop