Maskers


Maskers

Borstelen, stijlen, föhnen, verven, zonlicht en regen: het haar wordt blootgesteld aan zoveel elementen dat het niet vreemd is als het wat glans verliest en beschadigt. En dan hebben we het nog niet eens over het vuil en stofdeeltjes die het haar dagelijks verzameld. Met een shampoo en conditioner die niet alleen het haar diep reinigen, maar ook goed verzorgen wordt het haar beschermd, maar voor een extra boost is een haarmasker het beste haarproduct. Een haarmasker dringt namelijk diep door in het haar en bij het hoofdhuid en beschermt zo je haar tegen broosheid en breken. Het haar krijgt zo de natuurlijke veerkracht en glans weer terug.

Haarmaskers voor alle haartypen 

Mooier en gezonder haar krijgen begint al bij de haarwortels, en een haarmasker is het perfecte haarproduct om tot de wortels door te dringen en het haar intensief te verzorgen. 

Groothandel haarmaskers voor professionals

Bent u een kapper, schoonheidsspecialiste of eigenaar van een andere beauty business en wilt u graag één over meerdere producten aan uw klanten aanbieden? Bekijk dan de mogelijkheden om partner en reseller te worden. Esthetic Health is tevens een haarmasker groothandel en streeft ernaar om binnenkort diverse merken aan te kunnen bieden op het gebied van haarverzorging.