Close

Vita Liberata Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals – Sunkissed

Model: 1217
Inhoud: 1217
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€38,50

De Vita Liberata Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals Sunkissed is ’s werelds eerste zelfbruiner en bronzing mineral powder in één. Dit product geeft de dekking van een bronzing poeder en een subtiele bruine teint van een zelfbruiner. Het zelfbruiner-effect van deze bronzing minerals kan tot wel 5 dagen blijven zitten. Dit product wordt geleverd met luxe Kabuki-brush, voor een prachtige, vlekkeloze applicatie. Voor een prachtige zongebruinde huid, het hele jaar door!

Tip: De Vita Liberata zelfbruinende bronzing powder is op dit moment verkrijgbaar in de tint ‘Sunkissed’, die een lichte, zongebruinde teint geeft. Er is ook een ‘Bronze’-tint verkrijgbaar, die het zonvakantie-effect kan geven.

De Vita Liberata Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals combineert het directe resultaat van de mineral bronzing powder met de langdurige effecten van een zelfbruiner. Deze revolutionaire zelfbruiner biedt dus zowel een instant bruiningseffect dat je aan het einde van de dag weer verwijdert (de bronzer), als een subtiele bruintint die tot wel 5 dagen zichtbaar blijft (de zelfbruiner). Een zeer handige multitasker dus!

Deze bronzer met zelfbruinende werking geeft een natuurlijke zongebruinde teint  en kan worden gebruikt voor een all-over glow en/of om te contouren. Het zelfbruiner-effect werkt gedurende 4 tot 8 uur en kan geleidelijk worden opgebouwd door het product regelmatig te gebruiken.

Voor dit unieke product heeft Vita Liberata gebruik gemaakt van de olie-vrije, niet chemische Trystal3™ technologie. Hierdoor geeft deze Vita Liberata zelfbruiner de huid een subtiele natuurlijke glow, terwijl het tegelijk de huidskleur egaliseert. Door toevoeging van eco-gecertificeerde DHA ingrediënten kun je extra lang van je bruine teint.

De Vita Liberata Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals set bestaat uit:

  • 0.32 oz/ 9.07 g Trystal™ Minerals Self Tanning Bronzing Minerals 
  • Mini luxury kabuki brush 

 

Voordelen van dit product

  • Multitaskende zelfbruiner
  • Zelfbruiner en bronzing powder in één
  • Multifunctioneel: kan zowel als zelfbruiner gebruikt worden, als bronzer voor contouring.
  • Blijft extra lang zitten dankzij Eco-gecertificeerd DHA-bruiningsmiddel
  • Vrij van oliën dankzij Trystal3™ –technologie
  • Prachtig egaal effect dankzij Trystal3™ –technologie
  • Geurloos dankzij de Odor Remove ™- technologie

Let op: De Vita Liberata Trystal Minerals Sunkissed bevat geen SPF of andere bescherming tegen de zon. Een aanvullende SPF is dus aan te raden als je naar buiten gaat.

De Vita Liberata Trystal Minerals Sunkissed bevat geen parabenen, parfum / geur, alcohol, dieren derivaten, petrochemicaliën, sulfaten of siliconen. Ook is het product diervriendelijk, vegan en bevat geen gluten of oliën. Het product heeft meerdere awards gewonnen, waaronder een Cosmopolitan Beauty Award, een OK! Beauty Award en een Shape Beauty Award.

De Vita Liberata Trystal Minerals Self Tanning Bronzing Minerals wordt in een luxe doosje geleverd met een echte Kabuki-brush, voor een vlekkeloos resultaat.

Stap 1 – Zorg dat je huid goed gereinigd is met een cleanser voordat je aan de slag gaat.

Stap 2 – Breng eerst een vochtinbrengende crème of moisturizer aan om de huid te hydrateren. Een vloeibare foundation met lichte dekking zou eventueel ook kunnen.

Stap 3 – Breng vervolgens de zelfbruinende bronzing mineral powder aan met de bijgeleverde Kabuki kwast. Tap eerst een beetje product in het deksel, en draai daar vervolgens de kwast doorheen. Tap de kwast lichtjes op de rand van het deksel en herhaal deze handeling nog één keer. Zo zit er voldoende bronzing poeder op je kwast en is het gelijk verdeeld.

Stap 4 - Breng het product eerst aan op de jukbeenderen.

Stap 5 – Breng de self tanning bronzing minerals vervolgens aan op je neus, kin en boven je wenkbrauwen. Boven je wenkbrauwen kun je in een cirkelvormige beweging aanbrengen zoals ook op de gebruiksaanwijzing in de verpakking aangegeven staat.

Stap 6 – Blend het product vervolgens langs je kaaklijn naar je nek en decolleté.

Stap 7 – Eventueel kun je na het blenden nog een keer de zelfbruinende bronzing mineral powder aanbrengen op de jukbeenderen voor contouring. Je brengt de jukbeenderen dan net iets meer onder de aandacht.

Stap 8 – De subtiele bruine teint zal ongeveer drie tot vijf dagen zichtbaar zijn, mits je het na je moisturizer gebruikt en niet over je make-up. Bekijk of je het product opnieuw aan moet brengen nadat je je gezicht gereinigd hebt.

 

Tip: Wil je optimaal gebruik kunnen maken van de zelfbruinende effecten van deze bronzer? Breng het product dan aan nadat je moisturizer enigszins is ingetrokken en zorg dat het de hele dag kan blijven zitten.

Tip: Wil je de Trystal Minerals echt specifiek gebruiken als een bronzer, dan kun je het product over je make-up gebruiken. Houd er dan wel rekening mee dat je het zelfbruinende effect minder krijgt, omdat de make-up ertussen zit.

Tip: Vergeet niet om de kabuki kwast met regelmaat te reinigen. Hoe je het beste make-up kwasten kunt reinigen, kun je in ons beauty blog lezen.

Vita Liberata Trystal Minerals Sunkissed bevat: CI 77019 (Mica), CI 77891 (Titanium Dioxide), Dihydroxyacetone. May Contain ( +/-) CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides) CI 77489 (Iron Oxides).