Banner merk milky dress
Milky Dress
Bent u geïnteresseerd in de verkoop van Milky Dress in uw salon, parfumerie of groothandel? Meld u dan aan als partner en ontvang vrijblijvend informatie.

Milky Dress

Milky Dress was oorspronkelijk een Koreaans beautymerk dat zich volledig richtte op whitening producten; producten die de huid lichter maakten middels natuurlijke ingrediënten. Om ook in Europa en Amerika meer bekendheid te krijgen, breidden ze de collectie uit met brightening producten; producten die de huid verhelderen en laten stralen. Zo blijft je die zongebruinde huid behouden, maar krijgt het die frisse, gezonde glow die je laat stralen.

Het paradepaardje van het merk voor de Westerse markt is het Black Luster Mask, een gezichtsmasker dat je met een magneet van je huid verwijdert. Met maar liefst 24 mineralen uit de Dode Zee werkt het reinigend, hydraterend en verzorgend. Je huid voelt na gebruik van het masker direct zijdezacht aan. 

“Ons merk helpt je de droom te realiseren van een huid die zo zacht, helder en gezond is als dat van een baby.” – Milky Dress

Naast het populaire Black Luster Mask heeft Milky Dress meerdere huidverzorgingsproducten op de markt gebracht, zoals de Bomb Pack. Dit masker verandert in een grote schuimende bubbelbrij die je gezicht heerlijk reinigt en verfrist. De make-up lijn met lipcubes, oogschaduw en coffee cushion ontvangt ook veel positieve reviews. Bekijk hier alle producten van Milky Dress.


Er zijn geen producten van dit merk.