Promo

Met zoveel beauty producten in de wereld kan het een lastig karwei zijn om precies die producten te vinden die perfect bij u passen. En als u dan eenmaal een product gevonden heeft, brengt de prijs of de grootte van de verpakking u misschien wel aan het twijfelen. ‘Doe ik wel een goede aankoop?’ Om die zorgen zoveel mogelijk weg te nemen heeft Esthetic Health diverse promo’s in het assortiment, die bestaan uit fullsize producten in aantrekkelijk geprijsde pakketten. Of bent u op zoek naar leuke mini’s om uit te proberen of mee te nemen op vakantie? Ook die zijn hier te vinden.

Promotie – en introductiepakketten

Op dit moment kunt u in onze beauty webshop niet alleen promo’s van make-up producten vinden van bijvoorbeeld RevitaLash, maar ook promo’s en introductiepakketten van huidverzorgingsproducten en haarverzorgingsproducten. Zo hebben we van ReGenesis een pakket met de micro-targeting spray en de foam beschikbaar waar een thickening shampoo en conditioner bij zitten. Deze promo’s bevatten producten die full-size zijn, dus ideaal als u een volledige haarbehandeling zoekt.

Mini’s

Gaat u binnenkort op vakantie of wilt u graag een van de producten testen? Voor sommige beauty producten in ons assortiment hebben we mini’s beschikbaar in leuke kits. Voor de wimpers en wenkbrauwen hebben we de Total Lash Kit en de Total Brow Mini Kit, waar niet alleen een wimper- of wenkbrauwserum in zit, maar ook een mascara of bijvoorbeeld een wenkbrauwborstel om de wenkbrauwen mooi in model te brengen. Zo heeft u een compleet kitje en kunt u eerst kijken of het product echt iets voor u is. Of u kunt de mini’s natuurlijk gewoon lekker meenemen op vakantie.

Cadeautip

Deze promo’s en mini’s zijn natuurlijk ook een erg leuke cadeautip! Een leuk cadeau voor moederdag of vaderdag, of misschien voor een verjaardag of Valentijnsdag? Met de verschillende promotiepakketten heeft u direct een mooi cadeau om te geven. Heeft u vragen over een van bovenstaande producten? We staan u graag te woord via de telefoon of de mail.