Promo


Promo

Met zoveel beauty producten in de wereld kan het een lastig karwei zijn om precies die producten te vinden die perfect bij u passen. En als u dan eenmaal een product gevonden heeft, brengt de prijs of de grootte van de verpakking u misschien wel aan het twijfelen. ‘Doe ik wel een goede aankoop?’ Om die zorgen zoveel mogelijk weg te nemen heeft Esthetic Health diverse promo’s in het assortiment, die bestaan uit fullsize producten in aantrekkelijk geprijsde pakketten. Of bent u op zoek naar leuke mini’s om uit te proberen of mee te nemen op vakantie? Ook die zijn hier te vinden.

Promotie – en introductiepakketten

Regelmatig kunt u in onze beauty webshop promotie en introduciepakketten vinden van de merken Grande Cosmetics en Vita Liberata. Promo's kunnen gericht zijn op mke-up producten, haarverzorgingsproducten of huidverzorgingsproducten. De promo pakketten bestaan veelal uit een fullsize product, aangevuld met mini's om u kennis te laten maken met de verschillende producten. Op dit moment hebben wij geen promo artikelen op voorraad in onze beauty webshop. Houd onze beauty webshop echter goed in de gaten, zodra er een nieuwe promo beschikbaar is, kunt u dit hier terugvinden. 

Mini’s

Mini's zijn perfect wanneer u een product eens wilt testen. Zo weet u zeker dat het product u bevalt voordat u een fullsize product aanschaft. Vanwege het kleine formaat van de mini's zijn deze producten ook perfect om mee te nemen op vakantie. Af en toe hebben we voor sommige beauty producten in ons assortiment mini's beschikbaar in leuke kits. Momenteel hebben we geen mini's beschikbaar in onze beauty webshop, zodra er mini's beschikbaar zijn, kunt u deze hier terugvinden.

Cadeautip

Deze promo’s en mini’s zijn natuurlijk ook een erg leuke cadeautip! Een leuk cadeau voor moederdag of vaderdag, of misschien voor een verjaardag of Valentijnsdag? Met de verschillende promotiepakketten heeft u direct een mooi cadeau om te geven. Heeft u vragen over een van bovenstaande producten? We staan u graag te woord via de telefoon of de mail.