0

Your Basket



Grande
Cosmetics

Benadruk jouw natuurlijke schoonheid met de producten van Grande Cosmetics

Bestsellers

Nieuwe producten

Onze Merken

Beauty tips en advies



Beauty webshop Esthetic Health

In de beautywebshop van Esthetic Health kunt u diverse beauty producten online bestellen. We profileren ons ook wel als dé beauty webshop voor bijzondere cosmetica merken. Esthetic Health is een beauty webshop met een gespecialiseerd assortiment dat op dit moment bestaat uit make-up producten, haarproducten en huidproducten. De merken die we bieden zijn origineel, exclusief en kwalitatief; denk aan Grande Cosmetics, Milky Dress, Vita Liberata en nog veel meer beautymerken. Geniet van luxe make-up productenhuidverzorging en haarverzorging of doe inspiratie op bij ons beauty blog met de laatste trends en beauty tips.

 

Make-up producten

In de beautywebshop van Esthetic Health kunt u een select aantal make-up producten vinden voor de wimpers, wenkbrauwen en oogleden. Denk hierbij aan het merk Grande Cosmetics, die een Primer en Mascara aanbiedt die wimpers er direct voller en langer uit laten zien. Voor de wenkbrauwen bieden wij de GrandeBrow Fill aan, waarmee u de wenkbrauwen op een natuurlijke manier voller laat lijken. Daarnaast zorgt de GrandeLiner eyeliner voor een extra indrukwekkende oogopslag. Het GrandeLash wimperserum is de bestseller van Grande Cosmetics. Dit wimperserum zorgt er voor dat de wimpers er voller en langer uit gaan zien. Grande Cosmetics heeft ook een wenkbrauwserum, genaamd GrandeBrow, in haar assortiment voor voller en gezonder ogende wenkbrauwen. 

 

Haarproducten - Producten voor het haar

Naast het populaire wimperserum en diverse luxe make-up producten, heeft Grande Cosmetics ook producten voor het haar die verbluffende resultaten opleveren. De haarlijn verzorgt het hoofdhaar en verbetert de stevigheid van het haar, waardoor het er voller en dikker uit gaat zien. Het haarserum, is het sterproduct van deze haarlijn en zorgt er voor dat het haar er voller en gezonder uit ziet. Binnenkort hopen we de haarlijn uit te breiden met de shampoo en conditioner, als aanvulling op de haarverzorging. Het fijne aan deze haarproducten is dat ze allen voor geverfd haar geschikt zijn, dus gebruikers hoeven niet bang te zijn dat hun haarkleur extra snel verdwijnt door gebruik van de producten. 

 

Huidproducten - Producten voor de huid

In onze beauty webshop vinden we het ook erg belangrijk om huidverzorgingsproducten aan te bieden die de huid verzorgen en echt laten stralen zodat mensen met een goed gevoel over straat gaan. We hebben daarom de handen ineen geslagen met het merk Milky Dress, dat een masker met natuurlijke, verzorgende ingrediënten aanbiedt dat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar kunnen verminderen. Daarnaast zijn we erg enthousiast over de zelfbruiners van Vita Liberata, een organische lijn van zelfbruiningsproducten die de huid niet alleen intensief hydrateren, maar zelfs huidveroudering kunnen vertragen. 

 

Beauty webshop Esthetic Health verkooppunten

De beauty webshop levert aan consumenten en aan meer dan 1000 salons, winkels en spas, dus registreer vandaag nog en bestel voor uw salon, winkel of uzelf. Bent u een consument en koopt u de beauty producten liever ergens bij u in de buurt? Ga dan naar het overzicht met verkooppunten, vul uw adres in en u vindt direct de dichtstbijzijnde salon of parfumerie.

 

Beauty groothandel voor professionals: Esthetic Health merken in uw salon?

Zoekt u kwalitatieve beauty producten van bekende en (nog) onbekende merken voor uw kapsalon, schoonheidssalon, parfumerie of ander beauty bedrijf? Esthetic Health is tevens een beauty groothandel, bekijk de mogelijkheden om partner en reseller te worden.