GrandeBrow Fill Tinted Brow Gel - Light

Model: 1442
Leverancier:
Dit product wordt geleverd door Esthetic Health B.V.
€20,00

 • Bestel voor 11:00u, om het binnen 1-2 werkdagen in huis te hebben (onder voorbehoud)

De GrandeBrow-fill van Grande Cosmetics is een getinte wenkbrauw gel. Deze tinted brow gel in de kleur light bevat mini fibers en peptiden en hecht zelfs aan de fijnste wenkbrauwen, waardoor ze voller en meer gedefinieerd lijken. Deze wenkbrauw gel in de kleur light is geschikt voor lichtere haarkleuren zoals blond, licht rood, licht bruin en grijs. 


PRODUCT INFORMATIE

GrandeBrow Fill Tinted Brow Gel - Light

GrandeBrow fill bevat een mix van belangrijke ingrediënten, mini-vezels en peptiden waardoor deze wenkbrauw gel zelfs hecht aan de fijnste wenkbrauwhaartjes. Dankzij deze gekleurde wenkbrauwgel gaan de wenkbrauwen er voller en meer gedefinieerd uit zien. De langhoudende formule voorziet de wenkbrauwen van een natuurlijke tint en vult dunne plekjes op, zodat je de wenkbrauw zo kunt vormen zoals je wilt. Of je je wenkbrauwhaartjes op haar plaats wil houden, of dat je je wenkbrauwen een perfecte vorm wil geven, met de GrandeBrow-fill kan het allemaal. 

 

GrandeBrow-fill is verkrijgbaar in twee kleuren: light en dark. Weet je niet zeker welke kleur je moet kiezen? De kleur light is geschikt voor lichtere haarkleuren zoals blond, licht rood, licht bruin en grijs. De kleur dark is ideaal voor donkerdere haarkleuren zoals donkerbruin, donker rood en zwart. 

 

 • Langhoudende formule
 • Waterbestendige formule
 • Dekt grijze haren
 • Verkrijgbaar in de kleur ‘light’ & ‘dark’
 • Gemaakt in Italië

 

Onderzoeksresultaten

Onderzoek onder consumenten toont aan: 

 • 100% geeft aan dat het product dunnere worden plekjes in vult
 • 97% geeft aan hiermee een natuurlijke wenkbrauw vorm te kunnen creëren 

 

* Resultaten zijn gebaseerd op onderzoek op consumenten en hun bevindingen. Resultaten kunnen variëren.


GEBRUIKSAANWIJZING

 1. Borstel het product in de wenkbrauwen met opwaartse bewegingen om de wenkbrauwen te definiëren, vorm te geven en wenkbrauwhaartjes op haar plaats te houden.
 2. Laat het product 1 tot 2 minuten drogen. 

 

Beauty Tips

 • GrandeBrow-fill werkt perfect als los product, maar kan ook worden gebruikt in combinatie met andere wenkbrauwproducten als een soort topcoat. 
 • Weet je niet zeker welke kleur je moet kiezen? De kleur light is geschikt voor lichtere haarkleuren zoals blond, licht rood, licht bruin en grijs. De kleur dark is ideaal voor donkerdere haarkleuren zoals donkerbruin, donker rood en zwart. 

INGREDIENTENLIJST

 • Sympeptide 226EL: verzorgt de wenkbrauw haartjes en voorkomt dat zij afbreken. 

Aqua, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, PVP, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Myristoyl Pentapeptide-17, CI 77891, CI 77492, CI 77499, CI 77491, Sodium Dehydroacetate, MICA, Disodium Edta, Nylon-6, Silica, CI 77266