Banner Vita Liberata
Vita Liberata
Bent u geïnteresseerd in de verkoop van Vita Liberata in uw salon, parfumerie of groothandel? Meld u dan aan als partner en ontvang vrijblijvend informatie.

Vita Liberata

Een geurloze, zongebruinde teint die wel 2 tot 3 weken blijft zitten en op een natuurlijker manier vervaagt? Laat dat maar aan Vita Liberata over. In 2007 creëerde het merk 's werelds eerste geurloze zelfbruiner, en de unieke gepatenteerde Odour Remove ™ - technologie is nu overal in de collectie aanwezig. In 2011 werd Vita Liberata het eerste volledig niet-giftige zonnebrandmerk dat vrij is van parabenen, parfum, alcohol en andere zorgwekkende chemicaliën. Met de beste spa's, waaronder George V Paris, St Regis, Viceroy, Ritz-Carlton en Burj Al Arab, als klant, mag het merk met recht de favoriet van zelfbruiner-experts genoemd worden.

De reden dat het zelfbruinermerk zo ongekend populair is, komt mede door de bijzondere formule van de producten. Natuurlijke en gecertificeerde, biologisch goedgekeurde extracten zijn de sleutel tot de formules van Vita Liberata. Het bieden van een voedende huidbehandeling die ook de huid bruint, is hun doel, waardoor je een vlekkeloze finish krijgt die een natuurlijk ogende kleur, een fluweelzachte huid en langdurige hydratatie feilloos combineert.

Ik ben gepassioneerd over het creëren van echte alternatieven voor blootstelling aan de zon. We gebruiken de slimste technologie en de zuiverste ingrediënten om de meest natuurlijke resultaten te leveren. Kies met vertrouwen. Elk product is gemaakt met jou in gedachten.’ – Alyson Hogg

Twee van de meest populaire producten zijn de Phenomenal 2-3 week tan en de Trystal Minerals. De Phenomenal 2-3 Week Tan geeft ’s werelds langstdurende teint, die tot wel 4 keer langer blijft zitten dan je natuurlijke zongebruinde kleur. De Trystal ™ Self Tanning Bronzing Minerals is eveneens een wereldprimeur: een zelfbruinende bronzingpoeder, die de lijn tussen cosmetica en zelfbruinen vervaagt. Vita Liberata heeft tal van celebrity-fans over de hele wereld, waaronder Gwyneth Paltrow, Sofia Vergara, Rita Ora en Ellie Goulding.


Er zijn geen producten van dit merk.