0

Your Basket




Make-up

Make-up online kopen is een uitdaging op zich. Er zijn talloze webshops en nog veel meer beautymerken, maar welke beautyproduct is het beste? In de beauty webshop van Esthetic Health bieden we een selectief assortiment aan met alleen kwalitatieve beautymerken waar wij voor de volle 100% achter staan. Zo ook bij de make-up producten die we aanbieden. Met make-up kunnen mensen hun sterke punten mooi uit laten komen, en de plekjes waar ze minder tevreden over zijn verdoezelen. Even die donkere plekken onder de ogen wegwerken en een frisse blik creëren, of er net iets jonger uit zien door een highlighter op de juiste plaats. Make-up geeft mensen meer zelfvertrouwen en biedt de mogelijkheid om echt te stralen, zowel op kantoor als bij een avond uit.

Basis make-up, foundation, concealer en poeder

Een prachtige look begint met een goede basis make-up. Nadat u een dagcrème heeft aangebracht om de huid goed te verzorgen, kunt u een primer aanbrengen. Dit zorgt voor een gladde basis voor de foundation en laat de foundation beter hechten. Heeft u een vettige huid? Een matte foundation is dan een goede keuze omdat het de huid minder glimmend maakt. Daarnaast zijn er ook foundations met SPF, erg fijn om dagelijks te gebruiken. Heeft u bepaalde oneffenheden die u graag beter wilt bedekken? Dan kunt u op die plekjes concelaer aanbrengen. Dit kan voor of na het aanbrengen van de foundation gebruikt worden en dekt donkere kringen en vlekjes goed af. Wilt u de foundation en concealer beter laten zitten, dan kunt u losse poeders of compacte poeders gebruiken om uw gezicht af te poederen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om één van de producten te gebruiken, of bijvoorbeeld een compact poeder in plaats van een foundation. Gebruik vooral de producten waar u zich prettig en zelfverzekerd bij voelt.

Highlighter, bronzer en blush

Een highlighter is een make-up product dat een glimmende touch geeft aan uw gelaat. Dit kan het gezicht net wat meer glans geven en laten stralen, wat voor een fris en verzorgd uiterlijk zorgt. Daarnaast kan een blush juist extra kleur en diepte aan het gezicht geven. Wil u graag uw gezicht nog extra contouren of meer kleur geven? Bronzers zijn eenvoudig aan te brengen en geven het gezicht een gezonde kleur op een natuurlijke manier.

Oogmake-up en wenkbrauwmake-up

Ogen zijn hét aandachtspunt als het om het gezicht gaat, dus die willen mensen graag zo mooi mogelijk uit laten komen door wimper primer, eyeliner, oogpotlood, mascara en oogschaduw te gebruiken. Velen vergeten echter dat de wimpers ook goed verzorgd kunnen worden met een wimperserum, waardoor ze voller en langer ogen. Met mascara krijgt u een frisse blik en ziet u er wakkerder uit, en een mooie eyeliner geeft uw ogen meer diepte. Liever een oogpotlood?  In combinatie met een of meerdere kleuren oogschaduw laat u uw ogen echt spreken. Vergeet ook zeker de wenkbrauwen niet; met een wenkbrauwgel en wenkbrauwserum kunt u de wenkbrauwen verzorgen en bijkleuren met minerale kleurgel. Zo kunt u uw wenkbrauwen in iedere gewenste vorm kleuren en data-stylen.

Lipgloss, lipstick en lippotlood

Net als de ogen, zijn de lippen ook een echte aandachtstrekker. Reden genoeg dus om die goed te verzorgen. Met een lippenbalsem blijven lippen zacht en soepel; in sommige gevallen geven lippenbalsems zelfs een subtiele kleur. Lipgloss is er in zowel transparante als kleurrijke varianten, en verkrijgbaar met glans en glitters of zonder. Draagt u liever een lipstick? Lippenstift is er in fel, mat, licht, donker, zacht en transparant: voor ieder wat wils dus. Een lippotlood kunt u in combinatie met lippenstift gebruiken zodat deze beter blijft zitten. De liplijn wordt hiermee ook benadrukt, wat een krachtigere uitstraling zal geven en de kleur intenser over laat komen. 

Make-up producten van bekende merken

In de cosmetica webshop van Esthetic Health kunt u make-up producten van bekende merken vinden, maar ook (nog) onbekende beautymerken waar we erg enthousiast over zijn. Denk aan het wereldwijd bekende merk Grande Cosmetics, waar u met de producten de wimpers en wenkbrauwen kunt verzorgen en een prachtige oogopslag mee kunt creëren. Een natuurlijk look voor overdag, of een opvallende en dramatische look voor een avond uit? Met de make-up producten uit onze webshop kunt u diverse stijlen uitproberen. Voor inspiratie verwijzen we u graag naar onze blog-pagina met tutorials en make-up tips.  Heeft u vragen over onze producten of over de webshop? Neem dan gerust contact op met het team van Esthetic Health via telefoon of per mail.