0

Your BasketBehoud jouw bruine teint in de herfst

Wil je graag langer bruin blijven? Nu de herfst officieel is aangebroken, willen we niets liever dan zo lang mogelijk het zomerse gevoel vasthouden. Dat begint bij het behouden van jouw zongebruinde teint. Wij zetten onze 5 tips voor je op een rij.

 

1. Smeren & hydrateren

Met stip op nummer 1, zorg er voor dat je de huid goed hydrateert. Door de huid goed te hydrateren kun je jouw bruine kleur langer behouden. Denk hierbij niet alleen aan bodylotions, maar ook aan voedende dagcrèmes voor het gezicht. Vergeet ook niet voldoende water te drinken om de huid goed gehydrateerd te houden.

 

2. Scrubben

Het lijkt misschien heel tegenstrijdig, maar door de huid regelmatig te scrubben met een milde scrub kun je jouw bruine kleur langer behouden. Door de huid te scrubben verwijder je dode huidcellen, waardoor de huid minder dof is en cremes beter op kan nemen. Hiermee kun je jouw bruine kleur verlengen.

 

3. Douchen & in bad

Vermijd het om lang te douchen of in bad te liggen. Gebruik liever geen heel heet water, maar kies voor lauwwarm water. Door heet water droogt de huid namelijk sneller uit en zal jouw bruine kleur sneller verdwijnen.

 

4. Zelfbruiner

Is jouw bruine teint inmiddels als sneeuw voor de zon verdwenen? Geen probleem, met een zelfbruiner kun je jouw huid de gewenste bruine kleur geven. Er zijn verschillende soorten zelfbruiner beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld jouw teint verdiepen, dan kan een bodylotion met zelfbruiner zoals de Gradual Lotion voldoende zijn. Wil je er graag uitzien alsof je net terugkomt van een zonnige vakantie? Kies dan bijvoorbeeld voor de pHenomenal Tan Mousse die jouw huid een zonnige bruine kleur geeft waar je dagen tot weken plezier van hebt.

 

Herfst tip: Mix een aantal druppels van het Self Tanning Anti Aging Serum met jouw dag- of nachtcrème, of breng het serum direct aan op de huid en geniet het hele jaar door van een sunkissed look.

 

5. Bruin met make-up

Ben je geen fan van zelfbruiner? Maar wil je wel graag een bruin tintje behouden? Met make-up is er ook een hoop mogelijk! Kies bijvoorbeeld voor een primer die jouw gezicht een mooie sunkissed glow geeft zoals de Beauty Blur. Of heb je weleens gehoord van de Body Blur van Vita Liberata? Dit product is een lichaamsmake-up die de huid direct een bruine kleur en mooie glow geeft en je aan het einde van de dag weer gemakkelijk van de huid af wast. Een mooie bronzing poeder mag natuurlijk niet ontbreken om de huid een extra zonnige uitstraling te geven.

 

Ben je benieuwd naar de zelfbruiners van Vita Liberata? Neem dan een kijkje in onze beauty webshop.