0

Your BasketValentijnsdag make-up: vier de liefde!

Valentijnsdag make-up: is dat nu een trend of niet? We zeggen voorzichtig dat het wel een opkomende trend is, en de eerste voorbeelden kun je ook goed zien op (waar anders) Instagram. De eerste experimenten met rozen, hartjes en heel veel roze staan al online, en we zien erg leuke voorbeelden voorbij komen. Is deze roze trend iets voor jou? Kijk snel verder bij ons Insta-overzicht voor inspiratie, of bezoek de Youtube-tutorials voor een prachtige Valentijn-look.

Tip: Heb je zelf een mooie look gemaakt voor Valentijnsdag? Stuur ons dan een mail met de link naar je Instagram-foto en wie weet zie je jezelf terug op ons blog! Houd er rekening mee dat je profiel openbaar moet zijn zodat wij het kunnen delen. Bezoek ook zeker onze leuke voorbeelden van Valentijnsdagnagels

 

Valentijnsdag make up

De essentials voor een Valentijnsdag make-up look zijn vrij eenvoudig samen te vatten: één, maar het liefste meer tinten roze, iets van glitter en als extra een roos, hartje of het woord love. In onderstaande tutorial kun je een mooie Valentijnslook vinden die je ook prima naar school of werk kunt dragen. De look is opvallend, maar schreeuwt niet overdreven Valentijn.

 

Valentijnmake up

We hebben ook gekeken naar valentijn make-up voor mensen met een donkere huid. Bovenstaande tutorial kan je natuurlijk heel goed maken op een donkere huid, maar we vonden onderstaande tutorial van Nyma Tang ook erg mooi. In plaats van roze gaat ze hier voor een look met bronskleur. Niet alleen prachtig voor Valentijnsdag, maar ook voor alle bijzondere dagen en feestdagen die daarop volgen. 

 

 

Valentijsdag make-up voorbeelden en inspiratie

Natuurlijk hebben we ook naar de mooiste, liefste en meest roze voorbeelden van Valentijnsdag make-up gezocht. Wat dacht je van de look van rose_viktoriya, die het bekende roze combineerde met goud en zwarte hartjes? Haar angellook met zachtroze, zilver en zilveren hartjes is ook erg mooi. Of de subtiele roos, gemaakt door rabeautie? Vrij onopvallend als je je ogen open hebt, maar als ze dicht gaan heb je direct een wow-factor met Valentijnsdag. 

 

Een bericht gedeeld door Sarah (@rose_viktoriya) op 26 Jan 2018 om 3:20 (PST)

 

Een bericht gedeeld door R A R A (@rabeautie) op 25 Jan 2018 om 5:04 (PST)

 

Een bericht gedeeld door MakeuplyMe (@makeuplyme) op 19 Feb 2017 om 8:50 (PST)

 

Een bericht gedeeld door Becca (@beccaboo318) op 6 Feb 2018 om 10:17 (PST)