Valentijnsdag nagels (20 leuke voorbeelden en tutorials!)

Valentijnsdag nagels zijn inmiddels net zo populair geworden als kerstnagels en de paasnagels. En waarom ook niet? De dag van de liefde wordt steeds grootser gevierd, en je kunt ook steeds meer producten kopen die de liefde promoten. Waarom zou je dat ook niet terug laten komen in je nagels? We zijn internet weer opgedoken om je de laatste trends op het gebied van Valentijn nagels te laten zien.

Tip: Heb je zelf een leuk voorbeeld van een Valentijnsdag nail-art? Stuur het zeker naar ons door en wie weet laten we je in ons blog zien!

 

Valentijnsdag nagels tutorial

Hoe maak je dan precies die Valentijnsdag nagels? Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf hoeveel tijd je hebt en hoe ingewikkeld je de nail-art wilt maken. In onderstaande video van LifeWorldWomen laat ze op een simpele manier zien hoe je drie hartjes op je nagels krijgt met een dot tool. Of doe je liever een subtiel hartje gecombineerd met een French manicure? Je kunt leuk variëren door de hartjes in verschillende kleuren te lakken.

 

 

Valentijn nagels voor gevorderden

Wil je een iets ingewikkelder design op je nagels? In onderstaande video kun je goed zien hoe, met enig priegelwerk, prachtige hartjes op de nagels worden gezet. Je hebt een heel klein kwastje nodig dat specifiek geschikt is voor nail-art, maar dan heb je ook wel wat! Het diamantje maakt het geheel helemaal af. 

Valentijn nagels voorbeelden en inspiratie

We zijn het vertrouwde Instagram weer opgedoken om voorbeelden te vinden van de leukste, creatiefste en mooiste Valentijnsdag nagels. Soms zijn het patronen waar hartjes in zijn verwerkt, op andere nagels staan weer diamanten hartjes en er zijn zelfs een paar Instagrammers die de moeite hebben genomen om het woordje ‘love’ op een nagel te priegelen (hier zijn ook stickers voor verkrijgbaar, wees gerust ;-) ). Zit er een favoriet tussen die je op Valentijnsdag wel zou willen dragen? 

 

 

Een bericht gedeeld door Risako (@ri_nyanco) op 26 Jan 2018 om 3:58 (PST)

 

Een bericht dat is gedeeld door @pricebeauty90 op 26 Jan 2018 om 3:38 (PST)

 

Een bericht gedeeld door aya ¨̮⑅ (@o_oayaya) op 26 Jan 2018 om 3:16 (PST)

 

Een bericht gedeeld door msh._.27 (@_._._mn_._._) op 26 Jan 2018 om 2:57 (PST)