0

Your BasketTips voor volle wenkbrauwen

De trend van volle wenkbrauwen is je vast niet ontgaan. Na de vele wenkbrauwen trends die we door de jaren heen hebben gezien, lijkt de volle wenkbrauw ook dit jaar nog een blijvertje. Ben je niet gezegend met mooie volle wenkbrauwen? Lees dan verder voor onze tips voor vollere wenkbrauwen.

 

Let op met epileren

Wil je vollere wenkbrauwen? Dan is het een logische stap om goed op te letten bij het epileren van de wenkbrauwen. Een goede tip is om een wenkbrauwen te epileren in een normale spiegel, zodat je goed het effect en de vorm van de wenkbrauwen kunt bekijken. Epileer de wenkbrauwen niet in een vergrootspiegel, dit kan er voor zorgen dat je namelijk meer haartjes epileert dan dat de bedoeling was.

 

Volle wenkbrauwen met wenkbrauwserum

Wellicht heb je weleens gehoord van een wimperserum voor voller en langer ogende wimpers. Maar wist je dat er ook wenkbrauwserums verkrijgbaar zijn? Een wenkbrauwserum verzorgt de wenkbrauwhaartjes optimaal, waardoor zij dikker en voller ogen. Het resultaat: voller uitziende wenkbrauwen!

 

Tip: Het GrandeBrow wenkbrauwserum van Grande Cosmetics is een award winnend serum vanuit de Verenigde Staten voor voller ogende wenkbrauwen.

 

Wenkbrauwverf

Wanneer je de wenkbrauwen verft, kunnen de wenkbrauwen voller ogen. Dit door de kleur Heb je je wenkbrauwen nog nooit geverfd? Ga dan niet zelf aan de slag, maar ga naar een schoonheidsspecialiste of wenkbrauwstyliste.

 

Wenkbrauw make-up

Het gebruik van wenkbrauw make-up kan een enorm verschil maken voor de wenkbrauwen. Tegenwoordig kun je alle kanten op met wenkbrauw make-up, kies je bijvoorbeeld voor een wenkbrauw poeder of liever een wenkbrauwpotlood om de wenkbrauwen mee aan te zetten? Met een gekleurde wenkbrauwgel houd je de wenkbrauwhaartjes niet alleen op haar plaats, maar het product geeft ook wat textuur en kleur af, waardoor de wenkbrauwen weer voller ogen. Win-win!

 

Tip: De GrandeBrow-Fill van Grande Cosmetics is een gekleurde wenkbrauwgel die de wenkbrauwhaartjes de hele dag in model houdt, zonder hard te worden, en geeft de wenkbrauwen textuur en kleur.Gerelateerde Artikelen

Volle wenkbrauwen creëren doe je zo!

Eyeliner en wimperserum in één

Zelf wenkbrauwen in vorm houden