0

Your Basket
Wimperserum GrandeLash

Wimperserum GrandeLash kopen? Een wimperserum kopen doe je niet zomaar. Hoewel wimperserums inmiddels bij een groot publiek bekend zijn, geeft niet ieder serum hetzelfde resultaat. Omdat iedereen graag vollere en langere wimpers wil krijgen, brengen fabrikanten het ene na het andere ‘wimperserum’ uit. Er zijn echter maar zelden wimperserumformules die ook de beloofde langere en vollere wimpers waar kunnen maken.

Een wimperserum kopen, waar moet je op letten?

Belangrijk bij het kopen van een wimperserum is om te kijken naar de focus van het product. Een wimperserum moet zich richten op de conditie en de gezondheid van de wimperharen, waardoor ze minder snel af kunnen breken en er dus voller en langer uit gaan zien. Het wimperserum GrandeLash is daar een perfect voorbeeld van. Je kunt het wimperserum van GrandeLash kopen in onze webshop of bij een van onze verkooppunten. 

Er zijn natuurlijk al talloze mascara’s en primers op de markt die beloven extra lengte en volume aan de wimpers te geven. Door een formule op de wimpers aan te brengen worden de wimpers dikker en zien ze er daardoor volumineuzer uit. Deze producten richten zich echter niet op de gezondheid van de wimperharen zelf. Daar is het wimperserum van GrandeLash voor.

Wimperserums voor langere wimpers

Als je een wimperserum wilt kopen om langere wimpers te krijgen, zit je bij Grande Cosmetics goed. De formule van het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics concentreert zich op het verbeteren van de flexibiliteit en het verminderen van broosheid en breekbaarheid van de wimpers, waardoor ze minder snel af kunnen breken door invloeden van buitenaf. Als je het wimperserum wilt kopen, neem dan zeker een kijkje bij onze verkooppunten. Door het wimperserum gaan de wimpers er langer uitzien, waardoor je een intensere oogopslag krijgt. Met de GrandeMascara en GrandeLiner eyeliner maak je de look helemaal af!

Wimperserum GrandeLash voor vollere wimpers

Volle wimpers krijgen kun je bereiken door een goede mascara en wimper primer te gebruiken. Echter, het uiterlijk van je wimpers valt of staat toch bij de gezondheid van de wimperharen. Om de conditie van de wimpers te verbeteren kan het wimperserum GrandeLash toegevoegd worden. Naast een wimperserum hebben wij ook een wenkbrauwserum van Grande Cosmetics in ons assortiment, dat zich richt op de gezondheid van de wenkbrauwen, genaamd GrandeBrow

Wimperserum GrandeLash groothandel

Wilt u het GrandeLash wimperserum inkopen als salon? Esthetic Health is tevens een wimperserum groothandel. Als u eigenaar of inkoper bent van een salon, spa of winkel en het wimperserum wilt inkopen, kunt u dit eenvoudig via de website doen. Of heeft u misschien een ander make-up of verzorgingsproduct gezien dat u graag aan uw assortiment toe zou willen voegen? Registreer u dan nu gratis en vrijblijvend op onze partner en reseller worden-pagina. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een informatiepakket met alle mogelijkheden om het GrandeLash wimperserum van Grande Cosmetics te kopen.