0

Your BasketDoen! De ugly christmas sweater nagels

Heb je ze al in de winkel zien liggen? Die typische kersttruien met rendieren, grote sneeuwvlokken en ruitjespatronen? Ieder jaar komen er weer meer gekke ontwerpen bij en zelfs truien met knipperende lampjes zijn nu heel normaal. Misschien heb je wel een ‘ugly christmas sweater’ – party, waarbij iedereen zo’n heerlijk foute kersttrui aantrekt. Waarom zou je er niet een paar bijpassende nagels bij maken? Jawel hoor, de ugly christmas sweater nagels zijn een echt kersttrend!

 

Ugly christmas sweater nagels

Het principe is natuurlijk heel simpel: je probeert zo goed mogelijk (of zo fout mogelijk, maar net hoe je het bekijkt) de kerstpatronen van je trui op je nagels te maken. Je kunt zelf gaan priegelen met allerlei tools, of voor een template gaan met kerstpatronen. Als je een nagelstyliste kent of bezoekt zal ze vast wel een aantal sneeuwvlokken en rendieren in haar assortiment hebben. Je kunt voor de klassieke wit- met rode combi gaan, of voor een minder voor de hand liggende combinatie zoals lichtroze met donkerroze als ondergrond.

 

Zelf Ugly Christmas Sweater nagels maken

Ben je van de DIY en wil je graag zelf aan de slag met deze typische kerstnagels? Dan kun je onderstaande tutorials volgen. We hebben er één uitgekozen waarbij je een kersttemplate nodig hebt (kun je steeds meer vinden in diverse webwinkels en soms in drogisterijen). Als je weinig tijd hebt kan een template uitkomst bieden. Daarnaast hebben we ook een ugly christmas sweater- tutorial gekozen die je met een beetje handigheid en nagellak helemaal zelf kunt maken.  Ready? Aan de slag!

 

Ugly Christmas Sweater nagels inspiratie

Op Instagram hebben een aantal kerstfanaten de ugly christmas sweater –trend al laten zien, en hun afbeeldingen zijn een goede inspiratiebron voor je eigen nagels. Kerstballen, zuurstokken, kerstbomen, kerstmannen, je kunt het zo gek niet bedenken of het staat er wel tussen. Wat vind jij leuker, de rendieren of toch de kerststerren in rood en wit? 

 

 

Een foto die is geplaatst door Emily (@emlocke) op 20 Dec 2014 om 11:40 PST