0

Your BasketOor make-up? Ja echt!

Oor make-up? Tsja, waarom eigenlijk niet? Er zijn make-up producten voor de wenkbrauwen, ogen, mond en gezicht, en nu worden dus ook de oren voorzien van een mooie kleur. Kan dit een trend worden, of is dit nog te gek?

 

Oor make-up op de catwalk

Oor make-up is eigenlijk niets nieuws. In 2014 liepen de eerste modellen al met geverfde oren over de catwalk tijdens de Fashion Week in Parijs. De look bestond toen uit oorlellen met grafische prints die erop waren gezet met vloeibare eyeliner. Later kwamen ook zilveren oren en oorlellen met een glitterrand voorbij. Toch leek het een trend die niet veel verder zou komen dan de catwalk. Dit jaar zijn er echter steeds meer bloggers die het leuk vinden te experimenteren met oor make-up. Gaat dit dan toch een trend voor iedereen worden?

 

Oor make-up inspiratie

Natuurlijk hebben we weer een aantal foto’s voor je zodat je die als inspiratie kunt gebruiken. Misschien leuk om een keer uit te proberen voor een feestje? Met oud en nieuw met een gouden randje het nieuwe jaar in? Of ga je voor een spacey look en teken je de buitenrand en binnenrand van je oren in met zilveren verf? Dat staat dan weer erg goed bij oogmake-up in roze tinten. Combineer het met zilveren oorbellen om je look af te maken. Heb je juist grote statement oorbellen? Verf je oren dan in een contrasterende kleur.

Het is bijna vreemd dat niemand eerder op dit idee is gekomen, je kunt hier alle kanten mee op. Heb je zelf oormake-up uitgeprobeerd, stuur zeker je foto in (of een Instagram-link) en misschien zie jij je foto wel terug in dit artikel. Nog meer make-up inspiratie, bekijk de artikelen in ons beauty blog. Leuke voorbeelden zijn Durf jij deze extreme lip look te dragen? en Eyeliner in grafische vormen

 

Een foto die door ellieb_makeup is geplaatst op 20 Sep 2016 om 3:03 PDT